DİZİ / BABAM İÇİN 17. BÖLÜM FOTO GALERİ

Babam İçin dizisinin 17. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin bu haftaki bölüm özeti:

Ezgi, Nihal ve Ela 'nın bar maceraları karakolda son bulur, Orhan kızları toplayıp evlerine bırakır. Zennur, Nihal 'in üzerine gider ancak Nihal büyük bir patlama yaşar ve üste çıkmaya çalışır.

Eliaçık 'ların evinde de Ezgi 'nin üzerine gidilmektedir ancak Ezgi babası ile ilgili düşüncelerini korkusuzca ortaya serer. Ezgi 'nin söyleyecekleri Eliaçık ailesini nasıl etkileyecektir? Işıl ve Kaan ile ilgili son gelişmelerden habersiz olan Orhan, Işıl 'ı Kaan 'dan uzaklaştırması için Rafet 'i uyarır.

Tayfun, Osman 'dan kurtulmak için Kaan 'ı sıkıştırmaya çalışır ancak Kaan önemsemez. Sina, Orhan 'ın ameliyat randevusu için Almanya 'ya gideceğini söyleyip evinden çıkar. Zennur, Neslihan hakkında Osman 'ın içine kurt düşürmeyi başarmıştır, Osman, Neslihan 'ın gerçek yüzünü nasıl öğrenecek?

Nurten, Işıl 'a söz vermesine rağmen, Işıl 'ın evleneceğini Nimet 'e söylemeden duramaz. Orhan, Kaan 'ın ofisini arar ve Kaan 'ın evleneceğini öğrenir, engel olmak için elinden geleni yapar. Orhan bu nikah törenine engel olabilecek mi?