DİZİ / AVRUPA AVRUPA 49. BÖLÜM FOTO GALERİ

Avrupa Avrupa 49. Bölüm özeti:

Avrupa Avrupa'da bu hafta Nermin ve Gülbahar'ın bir alışveriş macerasında ortak beğendikleri elbise Nermin'in bedenine uymayınca Nermin'i fazla kilolarından kurtulma telası sarar. Bunun üzerine Nermin kimseye duyurmadan fazla kilolarından liposaction yöntemiyle kurtulmak ister ve doktor doktor gezmeye baslar. Ancak hiç bir doktor Nermin'in kilolarını bu yöntemle almak istemez Nermin'i red ederler.

Nermin gezdiği hastanelerde Can'ın tıp fakültesinden arkadaşlarına rastlama ihtimalini hiç düşünmez. Can'ı farklı farklı hastanelerden arayan arkadaşları annesini gördüklerini anlatınca Can durumdan şüphelenerek olayı bütün aileyle paylaşır.

Köşeye sıkışan Nermin ufak bir operasyon geçireceğini söyler, ancak detay vermez. Bütün aileyi Nermin'in ciddi bir hastalığı olduğu düşüncesi sarar. Kilolarını kaçak bir yöntemle aldıracak bir doktor bulan Nermin yine bütün aileye rezil olacaktır. Öte yandan mahir ve ferdi büyük bir iş anlaşmasına imza atar.

Kazandıkları paralarla eşlerine sürpriz yapmak isteyen Mahir ve Ferdi çeşitli hazırlıklara girişir. Bütün bu hazırlıklarla ilgili dikkat çeken hareketler, Gülbahar ve Nermin'i şüphelendirir. ATM cafe'de Tekin ve muhtar tarafından işe alınan falcı, Nermin ve Gülbahar'a öyle şeyler söyleyecektir ki artık hanımlar kocalarının kendilerini aldattıklarına emin olurlar.