DİZİ / AVRUPA AVRUPA 24. BÖLÜM FOTO GALERİ

Avrupa Avrupa dizisinin 24. Bölüm fragmanı yaınlanı. Dizinin bu haftaki bölüm özeti:

Avrupa Birliği 'nde komedi faslını açıyoruz! Uzun uğraşlar sonucu Avrupa Birliği 'ne kabul edilen Türkiye, yılbaşı gecesi 12 'den itibaren resmen Avrupa Birliği üyesi olacaktır.

Avrupa Birliği 'nden Sorumlu Devlet Bakanı Egemen Bağış bu müjdeli haberi Koparan Ailesi 'nin mütevazı evine konuk olup, bu evden yapılacak canlı yayınla tüm Türkiye 'ye duyuracaktır.

Gülbahar Koparan, Sayın Egemen Bağış için evi ve yemekleri hazır etmeye çalışmaktadır. Ama bu iş hiç de kolay değildir. Çünkü Gülbahar, bir yandan Avrupa 'da simit zincirleri kurup köşeyi dönme telaşındaki Tekin 'in, tek derdi yılbaşı partisine katılmak olan kızı Gül 'ün, zihinsel olarak Avrupa Birliği 'ne Türkiye 'den önce girmiş bulunan yeni komşusu Nermin Hanım 'ın ve her çocuk için 700 Avro yardım yapılacağını duyunca Avrupa Birliği 'ne gireceğimiz gece çocuk yapma sevdasına düşen kapıcı Mali 'nin yol açtığı kargaşayı aşmak zorundadır.

Saat gece yarısını vurduğunda Koparan Ailesi ve Avrupa Apartmanı sakinlerini eğlenceli bir kaos beklemektedir. Türkiye, Avrupa Birliğine girmiştir girmesine ama Avrupa Apartmanı sakinleri el birliğiyle AB 'nin dışında kalmayı başarmışlardır.

Avrupa Avrupa, TRT 1 'de…