DİZİ / AVRUPA AVRUPA 22 BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI

Avrupa Avrupa dizisinin 22. Bölüm özeti TRT web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Nermin ve Gülbahar ikilisi bu kez de futbol sevdasına tutulurlar. Tüm Koparanlar 'ın gitmeyi kafasına koyduğu Fenerbahçe maçının, çocuk ve kadın seyircilerle oynanmasına karar verilir.

Emre 'ye arkadaş olmak için maça gitmeyi kabul eden Gülbahar ve bu durumu 'seyircisiz oynadık'olarak nitelendirenleri protesto etmek için giden Nermin, adeta birer holigan olarak geri dönerler. Hatta Nermin işi iyice abartır ve izlediği bu maçtan sonra hiçbir maçı kaçırmaz olur. Evi de stadyuma çeviren Nermin, iddia kuponları yapmaktan da geri kalmaz.

Can ve Gül arasındaki soğuk savaş ise devam etmektedir. Gül zannederek Gülbahar ile yazışan ve tüm sinirleri alt üst olan Can ve ona trip yapmaktan asla vazgeçmeyen Gül 'ün arasını düzeltmek yine Matmazel 'e düşer.

Gerçek ortaya çıktığında ise Gül 'ün başından kaynar sular dökülür. Annesinin bu yaptığını bir türlü kabullenemeyen Gül, ona bir oyun oynamaya karar verir. İnternette, kafedeki partiye katılacağını ilan eden Gül, Gülbahar ve Ferdi 'yi tuzağına düşürür.

Öte yandan, Matmazel ve Nihat arasındaki yakınlaşma, Muhtar ve Tekin 'i deli etmeye devam etmektedir. Olanlara bir türlü anlam veremeyen ve sürekli birlikte plan yapan ikiliyi gördükçe sinir krizleri geçiren Muhtar ve Tekin, Matmazel 'in ağzından laf alması için Can ve Gül 'ü görevlendirir. Ama sonuç pekte iç açıcı görünmemektedir.

Evde gebelik testi bulan Mahir ise, panikten ne yapacağını şaşırmıştır. Nermin 'i hamile zanneden ve eli ayağına dolaşan Mahir, gerçeği öğrendiğinde ise kendini bir çıkmazın içinde buluverir. Arkadaşının yaptığı test, Nermin 'e çocuk sahibi olma duygusunu aşılamıştır bile.

Avrupa Avrupa(22.Bölüm), 4 Mart Pazar TRT 1 'de…