DİZİ / ARKA SOKAKLAR 326. BÖLÜM FOTO GALERİ

Arka Sokaklar Dizisi 326. bölüm özeti:

Mesut, Cevher ' i vuruyor!
Mesut son hamlesini yaparak Cevher ' in e-mailine Sadık ' ın çektiği ifadesini gönderir.

Mesut metruk mekanda Sadık ' ın sorgusuna devam etmektedir. Esra, Nezih ve 2 militan ile kuyumcu soygun hazırlığındadır. Kuyumcu soygununda Esralar polisle çatışmaya girip, kaçmayı başarırlar.

Esra, Nezih ile birlikte Cevher ' in evine gider. Cevher, Nezih ' i ilk kez görmektedir. Arif, artık Sadık ile ilgili bir neticeye varılmasını ister. MİT ne kadar destek olsa da, Sadık ' ın sorgusunun artık yasal olarak yapılmasına taraftardır.

Mesut, Sadık ' ın ifadesini kayıt altına alır. Mesut artık Cevher işini çözmeden emniyete dönmeyecektir. Ekip, kuyumcu soygunundaki şahısları parmak izlerinden tespit eder. Mardin operasyonundan tanıdıkları Esra da vardır içlerinde.

Cevher, Nezih ve Esra ' dan Mesut ' un yerini bulmalarını ister. Korkut ' un yaşadığından Cevher ' in haberi yoktur. Korkut, sefil, perişan halde ortaya çıkar. Mesut son hamlesini yaparak Cevher ' in e-mailine Sadık ' ın çektiği ifadesini gönderir. Cevher yanında Zilha ' nın hayali ile videoyu uzun uzun izler ve her şeyi öğrenir.

Bu sırada haberlerde Korkut ' un yaşadığını öğrenip, Mesut ' a ulaşabilmek için onu bulmaya karar verir. Cevher, ekipten önce Korkut ile karşı karşıya gelmeyi başarır. Mesut, Korkut ' un tehdit ettiği Dündar ile iş birliği yapıp Cevher ' i kendine çekmeye çalışır.

Mesut ' un telefon sinyalinden nerede olduğu bulunur. Ekip hemen desteğe gider. Mesut ve Cevher ' in karşılaştığı metruk mekanda el bombaları patlar. Korkut çatışmadan kaçar. Mesut, Cevher ' i vurmayı başarır. Esra ve Nezih, Cevher ' i araca alıp kaçarlar. Cevher can çekişmektedir.