DİZİ / ARKA SOKAKLAR 279. BÖLÜM FOTO GALERİ

Arka Sokaklar 279. Bölüm özeti:

Ekip, bombalı bir saldırının ortasında kalıyor.

Nadir, beraber iş yaptıkları Faik’le, bir otoyol ihalesinde, ihaleden çekilmeyi kabul etmeyen Tayangir İnşaat firmasının sahibi Andaç’ın kardeşi Güngör’ü kaçırarak adamlarına dövdürür. Güngör sürünerek eve gider. Andaç, kardeşinin başına gelenleri polise haber vererek Güngör’ü hastaneye götürür.

Rıza Baba ve ekip, hemen Nadir’in adamı Cemo’yu, Faik’i ve Nadir’in karısı Pelin’i emniyete alır. Pelin ve Nadir’in çocukları olmamaktadır. Problem Nadir’dedir ve hiçbir şekilde tedaviyi kabul etmez. Pelin bu duruma çok içerler ve yeniden konuyu açtığı anda patlayan kavgayla Nadir evi terk edip otele gitmiştir.

Faik sorguda olayı inkar eder. Cemo’yu, Nadir’le iletişime geçebilir diye serbest bırakırlar. Andaç kardeşi Güngör’ü hastaneden almış eve gelmiştir. İçeri girdiklerinde Nadir’le karşılaşırlar ve yardımcıları da öldürülmüştür.

Nadir, ikisini de alarak depo gibi bir yere gider. Nadir bir gün önce dövdüğü Güngör’ün kanının sıçradığı gömleği evde çıkarırken karısı Pelin görmüştür. Pelin, Murat ve Zeynep tarafından eve bırakılınca, Nadir’in kanlı gömleğini onlara verir.

Depoda Andaç ve Güngör’ü bırakıp çıkan Nadir ve Cemo, takipteki polis arabasıyla uzaklaşırken, kumandayla bomba düzeneğini patlatırlar. Bomba patladığında ekip de olay yerindedir. Metin 18. yaş gününü evde ailesiyle beraber kutladıktan sonra dışarı çıkmak İster.

Tunç ve Tekin’le beraber plan yaparlar. Evde akşam ailece yapılan kutlamadan sonra, Tunç’lara gidiyoruz diyerek evden çıkarlar. Tunç, onları tanıdığı bir bodyguardın çalıştığı bara götürür. Eve gelen Mesut ve Melek kimseyi bulamaz.

Barmen çocukların durumunu anlar ve onlara alkolsüz bira verir. Metin, Tekin ve Tunç kendilerinden geçmiş bir şekilde eğlenirken, bodyguard durumu haber vermek için Mesut’a telefon eder. Mesut fena halde kızmıştır.