DİZİ / ARKA SOKAKLAR 248. BÖLÜM FOTO GALERİ

Arka Sokaklar dizisinin 248. bölüm özeti:

Ekip, oto hırsızlığı yapan bir çetenin patronunun ve karısına şiddet uygulayan, dayakçı bir kocanın peşine düşüyor.

Ege, otomobil hırsızlığı yapan bir sabıkalıdır. Daha öncede çeşitli suçlardan ekip tarafından yakalanmış ve serbest kalmıştır. Ege bir otomobili daha çalıp, çalıştığı çetenin patronu Cemil’e getirir.

Aysun, kocası Sadık’tan kaçmaya çalışmaktadır. Kızı Ezgi’yi de alıp kendilerini kurtarmanın peşindedir. Kaçmaya hazırlanırken eve Sadık gelir ve Aysun’a şiddet uygular. Aysun, Sadık’ın kafasına vurduğu darbeyle onu etkisiz hale getirir ve kızını alıp, evden arabayla kaçar.

Ege, Cemil ile parada anlaşamayınca sinirlenir ve arabayı alıp kaçar. Cemil ve adamları da Ege’nin peşine düşerler. Sadık adamlarını Aysun’un peşine takar. Aysun aracına benzin alırken, Ege ile yolları kesişir.

Ege, Cemil’in adamlarından kaçmaya çalışırken Aysun’u kaçırır. Rıza Baba ve ekip, Ege’yi ve Aysun’u kurtarmanın, Cemil ve Sadık’ı ise yakalamanın peşine düşerler.,

Rıza Baba “Önümüz yaz, izinleri toparlayın ve bana getirin” der. Aylin tatil tarihlerini öğrenmeye çalışırken Murat ve Zeynep arasında gerginlik yaşanır. Daha önce bu konu konuşulmamıştır.

Murat’ta “ne yapacağımızı bilmiyoruz” deyince, Zeynep sinirlenir. “Yapacak çok şey var ama, sen farkında bile değilsin” der ve çıkar. Murat neden bu kadar sinirlendiğini anlamaz. “Ben ne yaptım” dercesine Hüsnü’ye döner. Hüsnü de “nikah tarihinden bahsediyor oğlum, nikah” der.