DİZİ / ARKA SOKAKLAR 236. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI

Arka Sokaklar dizsinin 236. Bölüm özeti Kanal D web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Mesut, ekip arkadaşları ile çatışmaya giriyor!
Bir şirketin genel müdürü olan Altan, çekmecesinden çıkardığı pulu ağzına atar, cama doğru yaklaşır ve bir anda kendini aşağıya atar. Bu intiharların devamı gelir ve çeşitli yerlerde, farklı kişiler yaşamını yitirmeye devam eder.

Ekip, esrarengiz ölümlerin peşine düşer. Bu ölümlerin nedeninin, pullara emdirilmiş bir çeşit uyuşturucu olan LSD 'nin bir türünün olduğunu anlaşılır. Mesut bütün kurbanların ortak noktası olan Seramik Bar 'ı araştırmaya gittiğinde korumalardan biri onu tanıyarak içtiği sodaya uyuşturucu maddeden karıştırır.

Mesut gördüğü halüsinasyonlar sonucu, kendini arazide bir çatışmanın ortasında sanarak etrafa ve polislere ateş etmeye başlar. Ekip, Mesut 'a yardıma gelir. Ancak Mesut, ekiptekileri tanımaz. Karşılıklı çatışmaya girerler. Çatışmada Mesut, Murat 'ı vurur. Ekip bu pulları piyasaya süren ekibi çökertmenin ve Mesut 'u kurtarmanın peşine düşer.

Hüsnüler 'in ev sahibi ölmüş ve miras olarak ev de yeğeni Şermin 'e kalmıştır. Şermin alımlı ve hoş bir bayandır. Suat 'a, evi müteahhitte vereceğini ve en kısa sürede boşaltmalarını söyler.

Hüsnü olanlara anlam veremez ve kadını evden çıkmamaya ikna etmek için Sinan ile beraber iş yerine giderler. Şermin, Sinan 'ı pek beğenir ve bu durumu saklamaz. Hüsnüler 'in evden çıkmamasını tek sağlayabilecek kişi Sinan 'dır.