DİZİ / ARAF ZAMANI 9. BÖLÜM FOTO GALERİ

Araf Zamanı dizisinin 9. Bölüm özeti:

Esra 'nın çektiği fotoğrafta Nazlı ve Serkan 'ı el ele gören Ali, aralarında bir ilişki olduğunu düşünür. Serkan 'ın Nazlı 'ya olan ilgisi Esra 'nın da keyfini kaçırır ve Nazlı ile Esra arasında soğuk rüzgarlar esmeye başlar.

Gülşen Ahu 'yu kimden hamile kaldığı konusunda sıkıştırır ancak Ahu açık vermez. Mine ilk bulduğu fırsatta kendini tehlikeye atar ve Barışla buluşmaya gider. Ali hisseleri çökerteni bulmanın peşindedir.

Soluk alabildiği tek yer ise Mehmet dedenin yanıdır. Ancak onunla dertleşirken dedenin kızı Sare 'nin ona olan ilgisinin henüz farkında değildir. Vildan 'ın Nesrin için hazırladığı doğumgünü partisi malikanede gerginliğe yol açar.

Bir yandan Ethem ve Pakize 'yle uğraşan Gülşen bu doğum günü partisine bir anlam veremez ve kıskançlık krizine girer. Gittiği barda sarhoş olan Ahu 'yu eve bırakma görevi Ali 'ye verilir.

Ahu ve Ali 'nin bar çıkışı çekilen fotoğrafları Nazlı 'nın eline geçer. Nazlı Ali 'nin başka kollarda teselli bulduğunu düşünerek yıkılır. Vildan, Serkan ve Nazlı 'yı evlendirmek ister. Bakalım bunu duyan Ali Serkan 'la karşı karşıya gelince neler olacaktır?