DİZİ / ALEMİN KRALI 34. BÖLÜM FOTO GALERİ

Alemin Kralı dizisinin 34. bölüm özeti:

Asalet, yıllar sonra ünlü bir modacı olan eski bir arkadaşı ile karşılaşır. Arkadaşını evine davet eden Asalet, ondan yeni kreasyonunu hazırlaması için teklif alır. Başta bu teklife sıcak bakmayan Asalet, Aslan'ın kendisini küçümsemesi üzerine teklifi kabul eder.

Asalet'in diktiği kıyafetlerle podyuma çıkacak olan Ahsen ve Ayben, manken olma hevesiyle fotoğraflarını çektirirler. Fotoğrafçı, Ayben ve Ahsen'in fotoğraflarını vitrine koyar. Oben'den kızların fotoğraflarının vitrinde olduğunu öğrenen Aslan, duruma müdahale eder.

Her türlü yolu deneyen ama bir türlü fotoğrafları indirmesi için fotoğrafçıyı ikna edemeyen Aslan, dükkana gizlice girip fotoğrafları çalmaya kalkar. Bu arada Asalet'in başarısız olmasını ve kızların podyuma çıkmasını engellemek isteyen Aslan'ın başka hain planları vardır.

Beşer, Jülide'ye Feykbuk'tan arkadaşlık teklif eder. Jülide, sadece bir kişilik yeri kaldığını onu da hayatının aşkı için ayırdığını söyleyerek Beşer'in teklifini geri çevirir. Bu duruma üzülen Beşer, kendi profiline başka bir resim koyarak sahte hesap açar ve Jülide'yle yazışmaya başlar.

Beşer'in profiline koyduğu fotoğrafı beğenen Jülide, buluşmak ister. Beşer'in, Jülide'yle yazıştığını öğrenen ve Jülide'yle dalga geçmek isteyen Aslan'da işin içine girince ortalık karışır