DİZİ / ADINI FERİHA KOYDUM 49. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI

Adını Feriha Koydum dizisinin 49. Bölüm özeti Show Tv web sitesinde yayınladnığı anda sitemizde yer alacaktır. Adını Feriha Koydum 49. Bölüm fragmanı ve 48. bölümde yaşananlar.

FERİHA VE EMİR AİLELERİNİN KARŞISINDA!

Hastanede zor anlar geçiren Feriha ve Emir, yaşananlara Ünal'ın sebep olduğunu öğrenince bir darbe daha alır. Çiçeği burnunda çift, iki aile arasındaki düşmanlığın tahminlerinin de ötesinde oldugunu bir kere daha görür.

Feriha, ailesinin tepkisine karşın hastanede kalmaya, Mehmet ise onu yakınlarında barındırmamaya kararlıdır. Rıza ve Ünal arasında neler olduğunu öğrenmek isteyen Emir, babasından hesap sorar.

Ünal ve Emir arasındaki ipler artık kopma noktasındadır. Hastanede istenmeyen Feriha karışık duygular içinde savrulurken Emir her ikisi için de vargücüyle onu ayakta tutmaya çalışır.

Emir'in Koray'da kaldığını öğrenen Aysun'un oğlunu görmek için yaptığı ziyaret, karşısında Feriha'yı bulmasıyla amacından sapar. Feriha'nın Emir'le yaşadıklarına sahip çıkmasıyla Aysun deliye döner.

Öte yandan Cansu, Sanem'le ilgili büyük bir gerçeği öğrenirken, Hande Koray ve Gülsüm cephesinde ise dengeler değişmek üzeredir. Yaşadıkları zor günlerde birbirlerine tutunan Feriha ve Emir, Rıza ile konuşan Hatice'nin Feriha'ya uzattığı elle, yeni bir yol ayrımına gelir.