DİZİ / 1 ERKEK 1 KADIN 1 ÇOCUK 5. BÖLÜM FOTO GALERİ

1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk Dizisi 5. Bölüm özeti:

Zeynep ve Ozan ' a yeni arkadaşlar… Ozan ve Zeynep, balayında tanıştıkları bir çiftle takılmaya başlar. Bu çiftle çok anlaşmış, snob Eda ve Burak'ın yerine bunları koymaya karar vermişlerdir. Ama acaba dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan mı olacaklardır? Zeynep ve Ozan ' ın kapısına bu sefer kim dayanacak?

Zeynep ve Ozan ' ın evinin kapısına dadananlar bitmek bilmemektedir. Bu kez kapıya dayanan marketin çırağıdır. Zeynep ' in hamileliğini kullandıklarından kıllanan Ozan bu konuya nasıl bir çare bulacaktır?

Zeynep ' in hamilelik durumları Zeynep ' in sürekli midesi bulanmaktadır. Ozansa Zeynep ' in bitmek bilmeyen sorularına cevap vermemek için sürekli olarak yemek yemektedir. Sonunda ise tabi ki Ozan ' ın Zeynep ' ten hiçbir farkı kalmaz. Evde Evli Evli takılmak…

Zeynep ve Ozan evlenmiş, ilk kez evli oldukları bir güne uyanmıştır. Hayatlarında gerçekleşen (veya gerçekleşmeyen) kökten değişiklikleri fark etmelerinin zamanı gelmiştir. Hamileyim ya ben Zeynep hamileliğin tadını çıkartmaya başlamıştır, fakat Ozan için aynı şey geçerli değildir.