Konak Haberleri (İzmir)

AK Partili Bekle'den Doğup Büyüdüğü Mahalleye Ziyaret

İzmir’de İyilik İçin Uluslararası İnsani Yardım Derneği (İYA) ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, Konak ilçesinde bulunan İsmetpaşa İlkokulunda dar gelirli çocukların ailelerine Ramazan ayı vesilesiyle erzak ya

İzmir / Konak 7 Mayıs 2021 Cuma

İzmir'deki Halit Ziya Bulvarı'nda Geçici Trafik Düzenlemesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemeraltı bölgesinde aşırı yağışlarda meydana gelen su baskınlarını önlemek ve bölgenin altyapısını güçlendirmek için yürüttüğü Birinci Etap Kuşaklama Altyapı Projesi kapsamında, Halit Ziya

İzmir / Konak 7 Mayıs 2021 Cuma

Motosikletli Kuryenin Hayatını Kaybettiği Kaza Anı Kamerada

İzmir’in Konak ilçesinde geçtiğimiz Cumartesi günü meydana gelen trafik kazasında motosikletli kurye Tolga İdis’in hayatını kaybettiği kaza bir iş yeri kamerasınca görüntülendi. Hayatını kaybeden kuryenin acılı babası, oğlun

İzmir / Konak 7 Mayıs 2021 Cuma

İzmir'de Piyasa Değeri 6 Milyon Lira Olan Kaçak Ürün Ele Geçirildi

İzmir’in Konak ilçesinde bir iş yeri ve depoya gerçekleştirilen operasyonda, piyasa değeri 6 milyon lira olan kaçak ürünler ele geçirildi.

İzmir / Konak 7 Mayıs 2021 Cuma

İzmir'de Tütün Kaçakçılığı Operasyonunda 2 Kişi Yakalandı

İzmir'in Konak ilçesinde bir iş yeri ve depoya düzenlenen operasyonda 232 bin bandrolsüz makaron ve 210 bin 100 sarma sigara ele geçirildi, 2 zanlı gözaltına alındı.

İzmir / Konak 7 Mayıs 2021 Cuma

İzmir'de 8 Yaşındaki Çocuk Tabancayla Vuruldu Açıklaması O Anlar Kamerada

İzmir’in Konak ilçesinde husumetli iki ailenin silahlı kavgasında olay yerinde bulunan 8 yaşındaki kız çocuğu tabancadan çıkan mermiyle yaralandı. Olay anı güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

İzmir / Konak 7 Mayıs 2021 Cuma

Gürültü Yapan Komşularını İkaz Edince Tekme Tokat Darp Edildiler

İzmir’in Konak ilçesinde, iddialara göre gürültü yaptıkları gerekçesiyle ikaz ettikleri komşuları tarafından önce sözlü hakarete uğrayan aile bireyleri, daha sonra darp edildi. Saldırgan komşunun Manisa’dan çağırdığı öne

İzmir / Konak 7 Mayıs 2021 Cuma

İzmir'deki Göçmen Derneklerinden Biden'ın 1915 Olaylarını 'Soykırım' Olarak Nitelemesine Tepki

Dernek temsilcileri, Ankara ziyaretinde Batı Trakya'daki Müslüman Türk azınlığın kimliğine ilişkin kullandığı ifadeler nedeniyle Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias'a da tepki gösterdi.

İzmir / Konak 7 Mayıs 2021 Cuma

Kemeraltı Çarşısı'nda 'Tam Kapanma' Öncesi Alışveriş Yoğunluğu

İzmirli vatandaşlar, tam kapanma öncesi alışveriş yapmak için soluğu tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda aldı. Hem kapanma hem de bayram alışverişi yapan vatandaşlar, çarşıda yoğunluğa neden oldu.

İzmir / Konak 7 Mayıs 2021 Cuma

İzmir'deki İzinsiz 1 Mayıs Gösterisinde Gözaltına Alınan Kişinin Kovid-19 Temaslısı Olduğu Belirlendi

İzmir'in Konak ilçesinde 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla izinsiz olarak gösteri yapmak isteyen grup içinde yer alan ve gözaltına alınan kişinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) temaslısı olduğu ve karantinayı ihlal etti�

İzmir / Konak 7 Mayıs 2021 Cuma

Karantinada Olması Gerekirken Eylem İçin Meydana Çıkmış

İzmir’de 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle basın açıklaması yapmak isteyen grupta gözaltına alınan bir kişinin korona virüs (Covid-19) hastasıyla temaslı olduğu ve karantinayı ihlal ettiği belirlendi. Karantinayı ihlal ettiği iç

İzmir / Konak 7 Mayıs 2021 Cuma

Büyükşehir Belediyesi Çalışanları 1 Mayıs'ı Toplu Sözleşmeyle Kutladı

DİSK Genel-İş Sendikası ile İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketi İZELMAN arasında 7 bin işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmesinde imzalar atıldı.

İzmir / Konak 7 Mayıs 2021 Cuma

İzmir'de Filmleri Aratmayacak Senaryoyla Dolandırıcılık

İzmir’de iki iş insanını, banka şubesinde 20 milyon liralarının blokeli olduğuna dair sahte belgeyle dolandıran 3 şüpheli tutuklandı.

İzmir / Konak 7 Mayıs 2021 Cuma

Ege'de Tam Kapanma Sürecinin İlk Gününde Sokaklarda Sessizlik Hakim

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında "tam kapanma" sürecinin ilk günü İzmir, Denizli, Manisa, Aydın ve Uşak'ta sokak ve meydanlar sessizliğe büründü.

İzmir / Konak 7 Mayıs 2021 Cuma

İzmir'de Bir Kadının Saç Boyası Kutusundan Uyuşturucu Çıktı

İzmir’in Konak ilçesinde, bekçi unsurları tarafından şüphe üzerine durdurulan bir kadının saç boyası kutusundan, piyasa değeri yaklaşık 40 bin lira olduğu düşünülen uyuşturucu madde ele geçirildi.

İzmir / Konak 7 Mayıs 2021 Cuma
 1  2  ...  32  33