Kayapınar Haberleri (Diyarbakır)

KHK Gereği Görevlendirme Yapılan Belediyeler

İçişleri Bakanlığınca KHK gereği görevlendirme yapılan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 3 metre genişliğinde 2 bin 800 metre uzunluğunda yeni kaldırım yapacak.

Diyarbakır / Kayapınar 10 Ocak 2017 Salı

Diyarbakır'dan Halep'e İnsani Yardım

'Halep İçin Harekete Geç' kampanyası çerçevesinde Hayrat Vakfı organizasyonu ile toplanan 1 tır yardım malzemesi Haleplilere ulaştırılmak üzere uğurlandı.

Diyarbakır / Kayapınar 8 Ocak 2017 Pazar

DBP'li Belediye Başkanına 'PKK Üyeliği'nden 20 Yıl Hapis İstemi

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen terör soruşturması kapsamında tutuklanan eski Kayapınar Belediye Başkanı Mehmet Ali Aydın hakkında 'silahlı terör örgütüne üye olmak' ve 'terör örgütü propagandası yapmak' s

Diyarbakır / Kayapınar 30 Aralık 2016 Cuma

'Manevi Değerleri İle Diyarbakır' Konferansı

Diyanbakır'da 'Manevi Değerleri ile Diyarbakır' konulu konferans düzenlendi.

Diyarbakır / Kayapınar 22 Aralık 2016 Perşembe

Hastanede Kavga Açıklaması 2 Yaralı, 3 Gözaltı

Diyarbakır’da bir hastanenin ameliyathanesi önünde iki grup arasında çıkan kavgada, 2 kişi yaralandı, 3 kişi de gözaltına alındı.

Diyarbakır / Kayapınar 22 Aralık 2016 Perşembe

Kanser Hastası Kadının İntihar Etme Anı Güvenlik Kamerasında

Diyarbakır’da kanser hastası olan bir kadının, acılarına daha fazla dayanamayarak intihar ettiği belirtildi. Kadının intihar anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Diyarbakır / Kayapınar 19 Aralık 2016 Pazartesi

Mesleklerini İlk Günkü Aşkla Yapıyorlar

Diyarbakır'da ayakkabı ustası 80 yaşındaki Uyuk ve Batman'da demir ustası 85 yaşındaki Çelika, mesleklerini hala ilk günkü gibi büyük aşkla yapıyor Uyuk ve Çelika, küçük yaşlardan itibaren sürdürdükleri baba mesleklerini geliş

Diyarbakır / Kayapınar 13 Aralık 2016 Salı

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili'nden Esnaf Ziyareti

İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Atilla esnafı ziyaret etti, vatandaşlara belediyeden beklentilerini sordu.

Diyarbakır / Kayapınar 12 Aralık 2016 Pazartesi

Kayyum Atanan Belediyelere Operasyon

Diyarbakır’da hafta içerisinde başkanlarının terör soruşturması çerçevesinde tutuklanmasının ardından kayyum atanan Yenişehir ve Kayapınar belediyelerine ait binalara operasyon düzenlendi. Operasyonda, örgütsel dokümanlar ele ge�

Diyarbakır / Kayapınar 11 Aralık 2016 Pazar

Diyarbakır'da İki Belediyeye Kayyum Atandı

Diyarbakır’da başkanları terör soruşturması çerçevesinde tutuklanan Yenişehir ve Kayapınar ilçe belediyelerine kayyum atandı.

Diyarbakır / Kayapınar 8 Aralık 2016 Perşembe

Kayapınar Belediyesi Eş Başkanı Tutuklandı

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen terör soruşturması çerçevesinde dün gözaltına alınan Kayapınar İlçe Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Ali Aydın tutuklandı.

Diyarbakır / Kayapınar 7 Aralık 2016 Çarşamba

Diyarbakır'da Gözaltına Alınan Belediye Başkanları

Terör soruşturması kapsamında gözaltına alınan Kayapınar Belediye Başkanı Aydın ile Yenişehir Belediye Başkanı Kurbanoğlu adliyeye sevkedildi.

Diyarbakır / Kayapınar 7 Aralık 2016 Çarşamba

Diyarbakır'da Terör Operasyonları

Kayapınar Belediye Başkanı Aydın ve Yenişehir Belediye Başkanı Kurbanoğlu, terör soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Diyarbakır / Kayapınar 6 Aralık 2016 Salı

Diyarbakır'da FETÖ Ve PKK Operasyonu

Diyarbakır’da 2 ilçe belediye başkanı PKK/KCK terör örgütü üyesi olmak suçundan gözaltına alınırken, il ve ilçelerdeki adliyelerde görevli 36 personel hakkında ise Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (F

Diyarbakır / Kayapınar 6 Aralık 2016 Salı

Diyarbakır'da Terör Operasyonu

Terör soruşturması kapsamında DBP'li merkez Kayapınar Belediye Başkanı Aydın ve merkez Yenişehir Belediye Başkanı Kurbanoğlu, gözaltına alındı.

Diyarbakır / Kayapınar 6 Aralık 2016 Salı
 1  2  ...  31  32  33