Antalya Haberleri

Denizde Bogulan Sirbistanli Turist Hayatini Kaybetti

Antalya’nin Manavgat ilçesinde denizde yüzerken bogulma tehlikesi geçiren Sirbistan uyruklu Jovan Rasic, kaldirildigi hastanede yasamini yitirdi.

Antalya 1 Temmuz 2022 Cuma

Alanyaspor'un Kamp Programi Belli Oldu

Yeni sezon hazirliklarina baslayan Alanyaspor çalismalarini 9 Temmuz’a kadar tesislerinde, ikinci etabi ise Kayseri’de sürdürecek.

Antalya 30 Haziran 2022 Perşembe

Konaklama Tesislerinin Belgeleri Için Basvuru Süresi Uzatilayacak

Antalya Il Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Candemir Zoroglu, konaklama tesislerinin faaliyette bulunabilmeleri için almalari gereken belgeler için basvuru sürelerinin uzatilmayacagini hatirlatti.

Antalya 28 Haziran 2022 Salı

Gökbel Yagli Pehlivan Güresleri Için Gerim Sayim Basladi

Alanya Belediyesi tarafindan düzenlenen Geleneksel Alanya Gökbel Yaylasi Yagli Pehlivan Güresleri için geri sayima basladi. 16-17 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek ve birbirinden ünlü pehlivanlarin kol baglayacagi 16. Gökbel Güresleri’nde �

Antalya 24 Haziran 2022 Cuma

Yüzde 40 Engelli Adami Öldüresiye Dövüp Gözünden Ettiler

Antalya’da vefat eden babasinin mezarini ziyaret etmek için mahallesine giden yüzde 40 bedensel engelli ve psikolojik rahatsizligi bulunan adam, sokakta bagirdigi gerekçesiyle öldüresiye dövüldü. Sag gözünü kaybeden ve hastanede tedavisi

Antalya 22 Haziran 2022 Çarşamba

Plastik Cerrahi Uzmani Oguzhan Aydogdu Açiklamasi ''Göz Alti Morluklarina Veda Edin''

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmani Op. Dr. Oguzhan Aydogdu, göz çevresindeki kirisiklik, çökme ve morluklarin kisiyi oldugundan daha yasli, yorgun ve üzgün gösterdigini belirterek, gözaltindaki bu görünümün hizli bir tedavi

Antalya 22 Haziran 2022 Çarşamba

Kas'taki Makilik Yangini 2 Saatte Kontrol Altina Alindi

Antalya’nin Kas ilçesinde makilik alanda çikan ve rüzgarin etsisiyle dagilan yangin 2 saatlik çalismanin ardindan kontrol altina alindi.

Antalya 21 Haziran 2022 Salı

17 Yil Hapis Cezasi Ile Aranan Sahis Alanya'da Yakalandi

Antalya’da 7 dosyadan 17 yil 6 ay kesinlesmis hapis cezasi ile aranan sahis, yakalanarak cezaevine gönderildi.

Antalya 20 Haziran 2022 Pazartesi

Antalya'da Baba Cinneti Açiklamasi 3 Ölü, 1 Agir Yarali

Antalya’nin Serik ilçesinde iddiaya göre cinnet getiren baba, 2 çocugunu ve esini av tüfegi ile öldürdü. Ayni silahla intihar eden sahis agir yarali olarak hastaneye kaldirildi.

Antalya 17 Haziran 2022 Cuma

Mayis Ayinda En Fazla Sirket Kurulan 3. Il Antalya

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) tarafindan yayinlanan istatistiklere göre, Mayis ayinda en fazla sirket kurulan üçüncü il, 607 sirket ile Antalya oldu.

Antalya 17 Haziran 2022 Cuma

Kongre Turizminde Türkiye'nin En Iyi Oteli Belek'te

Türkiye’nin en büyükleri arasinda yer alan kongre merkeziyle her yil büyük organizasyonlara imza atan Granada Luxury Belek, Quality Management Tourism Awards’ta “En Iyi MICE Oteli” ödülünün sahibi oldu.

Antalya 16 Haziran 2022 Perşembe

KGYS Ve PTS'de Bir Haftada 564 Kural Ihlali Kayda Alinip Ceza Uygulandi

Antalya’da Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) ve Plaka Tanima Sistemi’ndeki (PTS) kameralarla, kural ihlali yaptigi tespit edilen sürücülerin araç tescil plakalarina cezai islem uygulandi.

Antalya 15 Haziran 2022 Çarşamba

Antalya'da Havadan Trafik Denetiminde 513 Sürücüye Ceza Uygulandi

Antalya’da polisin helikopter ve dronlu trafik denetiminde 513 sürücüye cezai islem uygulanirken, bin 130 kisiye de egitim verildi.

Antalya 15 Haziran 2022 Çarşamba

Meteorolojiden Bati Akdeniz'e Kuvvetli Yagis Uyarisi

Meteoroloji, Iç Ege ve Bati Akdeniz’in iç kesimlerinde kuvvetli yagis beklentisi oldugunu belirterek, gerçeklesebilecek olumsuz durumlara karsi uyardi.

Antalya 15 Haziran 2022 Çarşamba

Turizm Bölgesine 'Antalya-Alanya Otoyolu' Dopingi

Ulastirma ve Altyapi Bakanligi, seyahat süresini kisaltacak ve konforlu yolculuk imkâni saglayacak Ankara-Kirikkale-Delice Otoyolu ihalesinin 24 Agustos’ta, Antalya-Alanya Otoyolu ihalesinin de 25 Agustos’ta yapilacagini duyurdu.

Antalya 15 Haziran 2022 Çarşamba
 1  2  ...  30  31  32  33