İhsaniye Haberleri (Afyon)

ATV Ve UTV Tutkunlarının Rotası 'Gizemli Şehir Afyon'

Afyonkarahisar, 28-30 Mart tarihlerinde "Gizemli Şehir Afyon" gezisi kapsamında Türkiye genelinden ATV ve UTV meraklılarını ağırlayacak.

Afyon / İhsaniye 10 Mart 2021 Çarşamba

Off-Road Tutkunları, Frigya'yı Gezdi

Türkiye'nin farklı şehirlerinden "4x4 Afyon Gezisi" programı için Afyonkarahisar'a gelen 25 off-road tutkunu, etkinliğin ikinci gününde Frigya'yı gezdi.

Afyon / İhsaniye 1 Mart 2021 Pazartesi

Kenan Sofuoğlu'ndan 'MXGP'nin Türkiye Etabının Tanıtımını Frigya'da Yapalım' Önerisi Açıklaması

'Dünya Motokros Şampiyonası'nın (MXGP) bir ayağı da Afyonkarahisar'da yapılıyor. Federasyon başkanımızla ilk burayı gördüğümüzde 'şampiyonanın tanıtımını ve basın lansmanını burada yapmamız gerekiyor' dedik. Hatta, tarihi y

Afyon / İhsaniye 26 Şubat 2021 Cuma

Afyonkarahisar'da Valilik Ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Protokolde, Afyonkarahisar'da, tarihi 'Frig Vadisi'nin kalbi' olarak nitelendirilen İhsaniye ilçesine bağlı Ayazini köyünün, devam eden projelerinin tamamlanarak turizme kazandırılması da yer alıyor.

Afyon / İhsaniye 23 Şubat 2021 Salı

Frigya Atlı Sporlarla Şenleniyor

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde iki yıl önce kurulan Döğer Boyu Geleneksel Atlı Spor Kulübü'nün üyeleri, tarihi Frig Vadisi'ndeki kaya yerleşimleri arasında cirit ve okçuluk, Emre Gölü etrafında da atlı safari ve at yarışı

Afyon / İhsaniye 18 Şubat 2021 Perşembe

Afyonkarahisar'da Kaçak Kazı Yapan 5 Şüpheli Gözaltına Alındı

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesine bağlı Demirli köyünde kaçak kazı yapan 5 şüpheli, suçüstü yakalandı.

Afyon / İhsaniye 12 Şubat 2021 Cuma

Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Burhanettin Çoban, İhsaniye ilçesindeki köylerde yapımı tamamlan ve hizmete giren Güneş Enerji Sistemleri’ni (GES) inceledi.

Afyon / İhsaniye 9 Şubat 2021 Salı

Frigya'ya 2021 Yılında 1 Milyon Turist Bekleniyor

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesindeki Frig Vadisi'ne yapılan projelerin bitmesiyle, bölgeye 2021 yılında 1 milyon yerli ve yabancı turistin gelmesi hedefleniyor İhsaniye Kaymakamı Semih Doğanoğlu: 'Bölgedeki yeni yatırımlarla, yeni tu

Afyon / İhsaniye 5 Şubat 2021 Cuma

Afyonkarahisar Valiliği, Organize Suç Örgütlerine Karşı Vatandaşları Uyardı

Valilik, İhsaniye ilçesinde devre mülk olarak faaliyet gösteren bazı işletmelerin yöneticileri tarafından kurulduğu öne sürülen organize suç örgütünün mağduru olan vatandaşlardan, savcılık ve jandarmaya başvurmasını istedi.

Afyon / İhsaniye 28 Ocak 2021 Perşembe

Afyonkarahisar'da Organize Suç Örgütüne Yönelik Operasyonda Gözaltına Alınan 33 Kişi Adliyede

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde devre mülk olarak faaliyet gösteren bazı işletmelerin yöneticileri tarafından kurulduğu öne sürülen organize suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 33 zanlı adliyeye sevk edildi.

Afyon / İhsaniye 26 Ocak 2021 Salı

Afyonkarahisarlı Muhtardan Sigarayı Bırakanlara Hediye Birer Çuval Patates

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesine bağlı Beyköy'ün muhtarı Ahmet Devrim, sosyal medya üzerinden başlattığı sigara bırakma kampanyasına katılanlara, 6 ay sonra birer çuval patates hediye edeceğini açıkladı.

Afyon / İhsaniye 25 Ocak 2021 Pazartesi

Afyonkarahisar'da Organize Suç Örgütüne Yönelik Operasyon Açıklaması 31 Gözaltı

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde devre mülk olarak faaliyet gösteren bazı işletmelerin yöneticileri tarafından kurulduğu öne sürülen organize suç örgütüne yönelik operasyonda 31 kişi gözaltına alındı.

Afyon / İhsaniye 22 Ocak 2021 Cuma

Frigya'da 47 Köylüye Alan Kılavuzluğu Eğimi Veriliyor

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek: 'Turizmde yeni trendlerden biri yaratıcı turizm. Yani turistlerin klasik turizmin dışında, gittikleri bölgelerde yerel kültürle bütünleşerek oranın yerel insanları gibi yaşaması. İşte biz bu bö

Afyon / İhsaniye 19 Ocak 2021 Salı

Kar Yağışıyla Frigya Vadisi Beyaza Büründü

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesi sınırlarında bulunan Frig Vadisi ile Emre Gölü çevresinde kar yağışı sonrası etkileyici manzaralar oluştu.

Afyon / İhsaniye 14 Ocak 2021 Perşembe
 1  2  3  ...  32  33