AMERİKA’NIN KANLI ELİ NASIL KIRILIR?

Mehmet Orhan

Mehmet Orhan

Amerika`yı kuranlar, ortak paydaları İslam düşmanlığı olan öncü Hıristiyanlardır.

İspanya, Portekiz, İngiltere, Fransa ve diğerleri.

Amerika yerlilerini, Afrika`daki zencilere yaptıkları gibi acımasızca katlederken, yine zenciler gibi Kızılderilileri de insan olarak kabul etmiyorlardı. Kendi üstün ırkları için, dünyadaki her şeyi ve herkesi yok etme hakkına sahiptiler. Daha o yıllarda zencileri ve Ortadoğu halklarını, “İnsan-hayvan arası üçüncü bir ırk” olarak gördüğünü söyleyenler bile vardı. Zaten yaptıklarıyla da bu söylemi her fırsatta doğruluyorlardı.

1948`de devlet kuran Siyonistler, aynı iddialara sahiptiler. Onlara göre de Yahudiler dışında tüm insanlık, gereksizdi. Üstün ırk ve üstün din sahibi sadece kendileriydi. Eninde sonunda dünyaya sahip olacak Beni İsrail kavminden başkası değildi. Ve bunun için, çocuk-ihtiyar- kadın demeden herkesi öldürebilirlerdi. Öldürdüler de.

Sonra Siyonistlerle, misyonerlerin çıkarları karşı karşıya geldiğinde, bir ara yol buldular; Müslümanları yok edinceye kadar işbirliği yapacak, ortak hareket edeceklerdi. Amerika`daki Evangelistlerin, “Siyonist olmak için Yahudi olmak gerekmiyor” söyleminin altında yatan neden de tam anlamıyla işte bu çıkar işbirliğiydi. Siyonistler için de, “Evangelist ya da Neocon olmak için Hıristiyan olmak” gerekli değildi. El ele verdiler ve başladılar İslam topraklarını kan ve ateşle doldurmaya.

Sadece Müslümanlar değil, Yahudi ve Hıristiyan olmayan herkes, onların hedefiydi. İkinci dünya savaşında Japonya`ya atom bombasıyla cehennemi yaşatan Amerika, Almanya`ya aynı dehşeti yaşatmadı. Şintoist Japon halkını cezalandıran Amerika, Hıristiyan olan Alman halkını hedef almadı. Berlin`e atom bombası atmasını engelleyen başka ne olabilirdi ki?

Bakara Suresi 120`de, Allahu Teala, “Sen onların dinine uymadıkça ne Yahudiler ne de Hıristiyanlar asla senden hoşnut olmazlar” demiyor mu? Amerika`nın ve Batı`nın FETÖ`den hoşnut olmasının sebebi tam da burada değil mi? FETÖ, ılımlı İslam adı altında, İslam`ı Hıristiyanlaştırmaya çalıştığı için misyonerler tarafından el üstünde tutuluyor. Ve daha başka, hangi Müslüman ya da hangi Müslüman devlet adamları, ülkesini Hıristiyan kültürüne yaklaştırıyor, bütünleştiriyorsa, Amerika ve Haçlı dünyası onlara kol kanat geriyor.

Aslında, İslam dünyasını ve Müslümanları “aşırı dinci”, “radikal dinci” diye yaftalayan Batı, en güçlü radikal dinciliği kendisi yapıyor. Batının günlük yaşamında, gençler popülist takılsalar ve kilisenin yolunu bilmeseler de, perde arkasında her batı ülkesini, radikal Hıristiyanlar yönetiyor. Kilise ne derse o oluyor. Bugüne kadar, kiliseyi karşısına alan bir propaganda yürüten batılı bir politikacıya ben tanık olmadım. Hele hele Vatikan`ı karşılarına almaktan ödleri kopuyor. Sonra dönüp, bize pislik atmaya kalkıyorlar. İslam topraklarında, şiddet yanlısı ne kadar aşırı örgüt varsa, hepsinin kurucusu ABD ve Haçlı dünyasıdır. Trump, İŞİD`i, Bush ve Hilary Clinton`un kurdurduğunu açıklamasına rağmen, her ikisinden de bir yanıt gelmedi. Afganistan`da El Kaide`yi de ABD kurdurmadı mı? PKK`yı kurdurup destekleyen kim? Ve daha niceleri…

Amerika, bir yandan FETÖ`yü sarıp sarmalerken, diğer yandan PKK`nın Suriye kolu PYD`yi silahlandırırken, sonra dönüp, “Türkiye stratejik ortağımız” yalanını söyleyebilir mi? Söylese de Türkiye buna inanır mı?

Amerika bizim ortağımız falan değil, bal gibi de düşmanımızdır aslında. Sadece bizim değil, tüm Müslümanların düşmanıdır. Ama öyle akıllı ve sinsi bir düşmandır ki; dost gibi yaklaşıp, akrep gibi sokar. Ve biz (İslam dünyası) bu düşmanlığı görmemekte ısrar ederiz.

Peki ne olacak?

ABD`nin ve diğerlerinin Ortadoğu`daki varlığı kıyamete kadar sürecek mi?

İŞİT bittiği zaman (Bitirirlerse eğer) çekilip gidecekler mi?

Asla!!!

İŞİT`in kullanma süresi dolduğunda bir başka terör örgütü kurduracaklar. Amerika`da ya da İngiltere`de veya bir başka batı ülkesinde ya da ülkelerinde birkaç bomba patlayacak. Birkaç Müslüman yeni terör örgütünün katilleri olarak açıklanacak. Hangi ülkeyi hedef alacaklarsa, o ülkenin üstüne gidecekler. Bu böyle devam edecek. Biz aklımızı başımıza almazsak.

Yapılacak iş çok ama çok acil İslam Birliğini kurmaktır.

Irak`a saldıran, ya da Libya`yı vuran bilmeli ki tüm İslam dünyası ile savaşmak zorunda.

Kurtuluşun başka yolu yok!