Zeytin Dalı Harekatı'na mehterli destek - MUĞLA

- Muğla 'da Zeytin Dalı Harekatı'na mehterli destek - Kurşunlu cami vatandaşlardan detay - Kur'an - ı Kerim okunması ve dua edilmesi - Mehteran takımının marşlardan oluşan performansından görüntüler Muğla 'da Zeytin Dalı Harekatı'na mehterli destek - Mehteran takımı, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere destek için konser verdiMUĞLA (AA) - Muğla 'da mehteran takımı, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere destek için konser düzenledi.
Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlerle dayanışma göstermek amacıyla Menteşe ilçesinde mehteran konseri verildi.
Cuma namazının ardından Kurşunlu Camisi bahçesindeki etkinlikte, "Fetih", ''Türkler geliyor'' ve "Malazgirt" gibi çok sayıda marşı seslendiren mehteran takımının konserine vatandaşlar ilgi gösterdi.Konserin ardından TSK tarafından, Suriye'nin Afrin bölgesinde başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı"nın zaferle sonuçlanması için Fetih Suresi okundu, Muğla Müftüsü Abdurrahman Koçak tarafından dua edildi.Koçak, Mehmetçiklerin harekattan zaferle dönmesi için dua ettiklerini belirterek, "Allah ordumuzu muzaffer eylesin. İnşallah burunları bile kanamadan tekrar yuvalarına döner. Milletimizin birliği, beraberliği ve bütünlüğü için terörle mücadele eden bütün kuvvetlerimizin Allah yardımcısı olsun." dedi.
Programa, Muğla Valisi Esengül Civelek, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, kurum müdürleri, askerler ve emniyet personeli, şehit yakınları, gaziler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Gaziler Terörle Mücadele Şehit Yakınları General Mehteran Takımı 

26 Ocak 2018 Cuma günü yayınlandı