Yozgat’ta Zeytin Dalı Harekatı’na destek mitingi

- - Bayrak dağıtma görüntüleri - Yürüyüşten görüntüler - Miting alanından görüntüler - Sala okunması - Basın açıklaması - Detay görüntüler Yozgat 'ta Zeytin Dalı Harekatı'na destek mitingi - Sorgun ilçesindeki STK'ler tarafından Zeytin Dalı Harekatı'na destek mitingi düzenlendi - Ecdada Vefa Derneği Başkanı Yüksel: "Türkiye her zaman ve her yerde adaleti ve hakkı haykırdı. İşte bunun için kahraman ordumuz Afrin'de"YOZGAT (AA) - Yozgat 'ın Sorgun ilçesinde Zeytin Dalı Harekatı'na destek mitingi düzenlendi.
İlçedeki sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen miting, Belediye Meydanına kadar süren yürüyüşle başladı.
Ecdada Vefa Derneği Başkanı Hamdi Yüksel, Türkiye'nin ülke olarak, millet olarak hiçbir zaman savaştan yana değil, her zaman barıştan, haktan ve adaletten yana olduğunu söyledi.

Türkiye'nin hiçbir zaman da haksızlığa karşı susmadığını vurgulayan Yüksel, şunları kaydetti:"Türkiye her zaman ve her yerde adaleti ve hakkı haykırdı. İşte bunun için kahraman ordumuz Afrin'de. Mehmetçik, sınırdaki terör unsurlarını temizlemek, bölgeye barış ve adalet getirmek için hareketi gerçekleştiriyor. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Ölmekten korkmayan, geri dönmeyi düşünmeden, düğüne gider gibi cepheye koşan bir milletin bireyleri olarak bu toprakların mayasına güveniyoruz. Gerek duyulduğu takdirde tüm teşkilatlar olarak cepheye koşmaya, devletimizin vereceği tüm görevlere hazırız."Sık sık tekbirlerin getirildiği, "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Vatan sana canım feda" şeklinde sloganların atıldığı miting, İlçe Müftüsü Hasan Görer'in yaptığı duayla sona erdi.
Sivil Toplum 

10 Şubat 2018 Cumartesi günü yayınlandı