Vatandaşlar Marmaray’a Akın Etti

Üsküdar ' da düzenlenen törenle Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından hizmete açılan Marmaray ' a vatandaşların ilgisi büyük oldu. Yenikapı ' da Üsküdar ' dan gelen treni bekleyen vatandaşlar, törenin bitmesi ile birlikte trene binmek için büyük bir heyecanla istasyona akın etti.
Başbakan Abdullah Gül Cumhurbaşkanı Marmaray 


Törenle hizmete açılan asrın projesi Marmaray ' a vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Üsküdar ' da düzenlenen törenin ardından ilk sefer Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan için yapıldı. Üsküdar ' dan kalkan tren Yenikapı istasyonuna geldi. Burada Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan ' ı karşılamak için bekleyen vatandaşlar, Gül ve Erdoğan ' ın ayrılması ile birlikle istasyona adeta akın etti.

İlk defa Marmaray ' a binerek boğazın altından geçecek olmanın heyecanı ile istasyona koşan vatandaşların oldukça mutlu oldukları gözlendi. Başta Başbakan Erdoğan olmak üzere emeği geçenlere teşekkür eden vatandaşlar, ' çok büyük bir proje, çok heyecanlıyız ' dediler.

İstasyonda kendilerini bekleyen 2 trenden hangisine bineceklerini şaşıran vatandaşlar, bir o trene bir öteki trene koşuşturdu durdu. Vatandaşları Marmaray heyecanı, Yenikapı istasyonunu kelimenin tam anlamıyla bir şölen alanına çevirdi.
30 Ekim 2013 Çarşamba günü yayınlandı