'Tunceli 1. Çocuk Şenliği' - TUNCELİ

" Tunceli 1. Çocuk Şenliği" - TUNCELİ - " Tunceli 1. Çocuk Şenliği" - Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel'in çocuklarla ilgilenmesi - Sonel'in çocukları protokolde yanına oturtması - Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından görüntüler - Öğrencilerin gösterilerinden görüntüler - Genel görüntüler" Tunceli 1. Çocuk Şenliği" - Tunceli Valiliği ve Tunceli Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilmesi planlanan " Tunceli 1. Çocuk Şenliği" çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi - Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel: - "Vali amca parklar yapın diyordunuz değil mi. Bir tanesi şu an içinde bulunduğumuz park bitti. Yaklaşık 200 bin metrekare peyzaj olan parklar sizin için yapıldı çocuklar. Birde ne diyordunuz plaj olsa olur mu? evet Dersim plajını bitirmek üzereyiz, deniz kumu da geliyor artık Munzur'da (Çayı) güzel bir şeklide yüzeceksiniz. Açık yüzme havuzları, oyun grupları, oyun parkları, yürüyüş alanları, yani ailenizle, annenizle babanızla artık keyifli dakikalar geçirecek alanlar sizler için yapıyoruz"TUNCELİ (AA) - Tunceli Valiliği ve Tunceli Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilmesi planlanan " Tunceli 1. Çocuk Şenliği" çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.
Atatürk Mahallesindeki Tunceli Belediyesi ve Ümraniye Belediyesi Kardeş Parkında düzenlenen etkinlikler saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.
Programda konuşan Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, 11 aydır Tunceli 'de hem Valilik hem de Belediye Başkan Vekilliği görevini yürüttüğünü anımsattı.Göreve başladığı ilk günden itibaren çocuklarla her fırsatta görüştüğünü ve sorunlarını dinlediğini belirten Sonel, "Amacımız siz en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızı daha güzel bir şekilde geleceğe hazırlamak. Bunun içinde tüm eğitim camiası, öğretmenleriniz başta olmak üzere,anneleriniz babalarınız, buradaki çalışma arkadaşlarımız hepsinin tek bir amacı var sizlere nasıl daha güzel hizmet verebiliriz." dedi.
Her hafta düzenli olarak okulları ziyaret ettiğini ve çocuklarının isteklerini dinlediğini ifade eden Sonel, şunları söyledi:"Okulları her pazartesi geziyorduk. Vali amca hayvan barınağı yapın diyordunuz değil mi. Hayvan barınağı bitti hayırlı olsun. Vali amca parklar yapın diyordunuz değil mi. Bir tanesi şu an içinde bulunduğumuz park bitti. Yaklaşık 200 bin metrekare peyzaj olan parklar sizin için yapıldı çocuklar. Birde ne diyordunuz plaj olsa olur mu? evet Dersim plajını bitirmek üzereyiz, deniz kumu da geliyor artık Munzur'da (Çayı) güzel bir şeklide yüzeceksiniz. Açık yüzme havuzları, oyun grupları, oyun parkları, yürüyüş alanları, yani ailenizle, annenizle babanızla artık keyifli dakikalar geçirecek alanlar sizler için yapıyoruz. Bir de geçen gün çocuklarımız Vali amca lunapark istiyoruz diye talepte bulundu. Lunaparkta yapıyoruz ve kalıcı olacak. Böyle hoşça vakit geçireceğiniz alanları sizler için yapmaya devam ediyoruz."Sonel, yapılan tüm çalışmaların çocuklara ve Tunceli 'ye hayırlı olsun temennisinde bulundu.Konuşmanın ardından ilk okul öğrencilerinin bağlama dinletisi, anaokul öğrencilerinin dans gösterisi yaptı.Program çocuklara yapılan ikramlar ve çeşitli hediyeler dağıtılmasıyla sona erdi.
Saygı Duruşu Öğretmenler Hayvan Barınağı Dans Gösterisi Öğrenciler 

6 Haziran 2018 Çarşamba günü yayınlandı