Tuncel Kurtiz’in Ölümü Tarık Akan'ı Yasa Boğdu

Ünlü oyuncu Tuncel Kurtiz ' in ölümünün ardından evine gelen Tarık Akan hüngür hüngür ağladı.Etiler ' deki evinde sabah eşiyle kahvaltı yaparken bir anda yere düşerek hayatını kaybettiği belirtilen usta oyuncu Tuncel Kurtiz ' in ölümü sanatçı dostlarını yasa boğdu. Acı haberi alan çok sayıda sanatçı Kurtiz ' in evine koştu. Eve gelen Kurtiz ' in yakın dostu Tarık Akan ise gözyaşlarını tutamadı. Üzücü olayla ilgili bilgi alan Akan, hüngür hüngür ağladı.Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal ve CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı da Kurtiz ' in evine gelerek bilgi aldı.
Tuncel Kurtiz Tarık Akan Belediye Başkanı Muhsin Ertuğrul Sahnesi Beşiktaş 


Tuncel Kurtiz için yarın saat 11.00 ' da Muhsin Ertuğrul Sahnesi ' nde tören düzenleneceği, cenazenin pazar günü Balıkesir ' in Güre ilçesine bağlı Tahtakuşlar Köyü ' nde defnedileceği belirtildi.

Tuncel Kurtiz Hakkında
Üniversitede kısa bir süre hukuk fakültesinde, daha sonra ise filoloji, felsefe, psikoloji ve sanat tarihi bölümlerinde okudu; ancak hiçbirinden mezun olmadı. İlk kez 1959 yılında Dormen Tiyatrosu'nda oyunculuğa başlamış olan sanatçı, sinema filmlerinde rol aldı. Sürü filmiyle zirveye çıkan sanatçı, doğayla içiçe yaşamayı sever. Hacı ve Asi adlı dizilerde başrol oynamıştır. 2009 yılının başında vizyona giren olan Güz Sancısı filminde Kamil Efend...
devamı
27 Eylül 2013 Cuma günü yayınlandı