Süper Loto Çılgınlığı

Sivas ' ın Suşehri ilçesinde Sayısal Loto Bayii Osman Duman, 8 haftadır devreden Süper Loto ' nun yaklaşık 22 milyon Türk Lirası ' na ulaşması beklenen ikramiyesi için oyun oynayan vatandaşlarla hatıra resmi çektiriyor.
Süper Loto Türk Lirası Sayısal Loto 


Suşehri Sayısal Loto Bayisi yetkilisi Osman Duman, büyük ikramiyeyi kazanan kuponun ilçelerinde çıkması halinde talihli ile çekilen fotoğrafı çerçeveletip işyerine asacağını söyleyedi. Duman, “8 haftadır devreden ve bu hafta 22 milyon TL ' ye ulaşması beklenen Süper Loto şans oyunu bayiimizde büyük ilgi görmekte. Vatandaşların bu ilgisi karşısında ben de Süper Loto şans oyunu oynayan vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiriyorum. Büyük ikramiye ilçemizde oynanan bir kupona çıkarsa, şanslı talihli ile çektirdiğim fotoğrafı büyülttürüp işyerimize asacağım.” dedi.

Süper Loto şans oyunu oynayan Yüksel Yanık isimli vatandaş ise, “Süper Loto ' nun büyük ikramiyesi bana çıkarsa ilk önce rahatsız olan gözlerimi tedavi ettireceğim. Çok büyük hayallerim var. Aileme ve akrabalarıma yardım edeceğim. Engelli vatandaşlara elimden geldiği kadar yardımda bulunacağım. Suşehri Sayısal Loto bayisiyle fotoğraf çektirdim. Bazı insanlar büyük ikramiye çıkınca ortadan kayboluyorlar, ben kaçmayacağım fotoğrafımı buraya astıracağım.” diye konuştu.
22 Kasım 2012 Perşembe günü yayınlandı