Rizeli gençlerden çılgın hareketler

Rize ' de yaz sıcaklarından bunalan gençler akıllara durgunluk verecek cinsten serinleme yöntemiyle ölüme meydan okuyorlar.
Karadeniz 


Rize ' nin Ardeşen ilçesine bağlı Tunca Vadisi'nde serinlemek isteyen gençler, azgın dere sularına meydan okuyor. Son derece tehlikeli kayalıklara tırmanan gençler yüksekliği 10 ile 15 metreyi bulan kayalıklardan kendilerini Tunca Vadisi'nin serin sularına atıyorlar.Bunu yaparken hayatlarını riske attıklarının farkında olsalar da bu tutkudan vazgeçemiyorlar.

Vadi içerisinde belirledikleri derin su bölgelerini tercih eden gençler, ayrıca yüksek kayalıkların da bulunmasına dikkat ediyorlar. Günün erken saatlerinde piknikle başladıkları yüzme etkinliğini, yüksek kayalıklara tırmanıp derin sulara atlamayla sürdürüyorlar.

Yaptıklarının kendileri için bir tutku olduğunu ifade eden gençler “Küçüklüğümüzden beri bu tutkuyu yaşıyoruz. Karadeniz ' in hırçın dalgalarından daha da tehlikeli olan azgın dere sularında daha büyük keyif alıyoruz. Bu çılgınlığı herkese tavsiye ediyoruz” ifadelerini kullandılar.
18 Ağustos 2014 Pazartesi günü yayınlandı