Ressam Özmen'in 28. kişisel sergisi Çorum'da açıldı

- - Sergiden detaylar - Ressam Dilek Özmen ile röportaj - Sergiden detaylarÇORUM (AA) - Ressam Dilek Özmen, 28. kişisel sergisini Çorum 'da sanatseverlerin beğenisine sundu.47 eserden oluşan sergi için Çorum Belediyesi Güzel Sanatlar Galerisi'nde açılış töreni düzenlendi.
Özmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 27 yıllık sanat hayatı boyunca 100'den fazla karma resim sergisinde yer aldığını söyledi.

Bugüne kadar Türkiye'de ve Avrupa'da kişisel sergiler de açtığını ifade eden Özmen, "27 yıllık sanat hayatım boyunca 100'den fazla karma sergide yer aldım. Almanya, Avusturya, İtalya gibi Avrupa ülkelerinin yanı sıra ABD'de karma ve kişisel sergilere katıldım. 28. kişisel resim sergimi Çorum 'da açtım." dedi.
Çorum 'daki sergisine "Özlem" adını verdiğini ifade eden Özmen, şunları kaydetti:"Bu serimde yaşamda ulaşmak istediğimiz ortamlar, duygular, kişiler arası iletişim, mutluluk, sakinlik, dinginlik gibi temaları kuşlar üzerinden simgesel bir ifadeyle, dışa vurumcu, ekspresyonist bir yaklaşımla ve renkli bir anlayışla vurguluyorum."Törene Kültür ve Turizm İl Müdürü Ömer Özüdoğru ile davetliler katıldı.
Tuval üzerine yağlı boya ve akrilik eserlerden oluşan sergi, 15 Ekim'e kadar gezilebilecek.
Açılış Töreni Muhabir İtalya Resim Sergisi 

2 Ekim 2018 Salı günü yayınlandı