Palandöken'de hafta sonu kayak keyfi - ERZURUM

- Palandöken Kayak Merkezi'nde kayak pistinden genel ve detay görüntüler - Kayak yapanlardan görüntüler - Erzurum 'a İstanbul'dan gelen Fatih Bayraktar'ın açıklaması - Kayakseverlerden Hüseyin Yıldırım'ın açıklaması - Vatandaşlardan Selman Demirel'in açıklaması - Genel ve detay görüntülerPalandöken'de hafta sonu kayak keyfi - Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Palandöken'de hafta sonunu fırsat bilen vatandaşlar kayak yapmanın keyfini yaşadıERZURUM (AA) - Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Palandöken'e hafta sonunu fırsat bilerek gelen kayakseverler, pistlerde yoğunluk oluşturdu. Erzurum 'da kar kalınlığının 53 santimetreye ulaştığı Palandöken Kayak Merkezi çok sayıda kayaksevere ev sahipliği yapıyor.Güneşli hava ve hafta sonu tatilini fırsat bilerek kayak merkezine gelen vatandaşlar kızak, snowboard ve kayak takımlarıyla gönüllerince eğlendi.Öte yandan çocukların aileleriyle kayak yapması da renkli görüntüler oluşturdu. Erzurum 'a İstanbul'dan gelen Fatih Bayraktar, AA muhabirine, ilk defa kayak yaptığını ve keyifli birgün geçirdiklerini söyledi.

Bayraktar, "Keyifli gün geçiriyoruz. Palandöken Kayak Merkezi'nde hem otellerin imkanı hem de Erzurum Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları iyi durumda. Erzurum kayak anlamında hakikaten güzel bir fırsat. Kayak heyecan ve adrenalin sunuyor, herkesin bu keyfi tatması gerekiyor." dedi.
Kayakseverlerden Hüseyin Yıldırım da Palandöken'in dünyanın sayılı pistleri arasında olduğunu belirterek, "Burası mükemmel bir kayak merkezi. Kayak yapmak insana güzel bir duygu yaşatıyor. Çocuklarımızla geldik, eğleniyoruz." diye konuştu.
Vatandaşlardan Selman Demirel kayak yapmayı yeni öğrendiğini dile getirerek, "Bu sabah kayak yapmaya başladım. Yaklaşık 2 saat ısınma turu yaptık. Daha sonra amatör şekilde acemi pistinde çalıştık. Erzurum 'u çok beğendik, buranın tarihi yerlerini gezdik." ifadesini kullandı.
Hafta Sonu Kar Kalınlığı Kayak Merkezi Adrenalin Hafta Sonu Tatili 

10 Şubat 2018 Cumartesi günü yayınlandı