Müslüm Gürses Ameliyat İçin Bıyıklarını Kestirdi (Sağlık Durumu)

Müslüm Gürses Ameliyat İçin Bıyıklarını Kestirdi (Son Sağlık Durumu)... Müslüm Gürses'in by-pass ameliyatından önce doktorların önerisiyle bıyıklarını kestiği ortaya çıktı. Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur sosyal medyada 'Müslüm Gürses Öldü - Öldü Mü?' haberlerine sitem etti. Başta Başbakan Erdoğan olmak üzere devlet yetkilileri de Müslüm Gürses'in sağlık durumunu yakından takip ediyorlar. Müslüm Gürses 110 gündür yoğun bakımda. Müslüm Gürses sevenlerinin gözü kulağı tedavi gördüğü hastaneden yapılacak güzel bir açıklamada. İşte Müslüm Gürses'in son sağlık durumu...
Başbakan Muhterem Nur Müslüm Gürses Recep Tayyip Erdoğan Ameliyat 


> MÜSLÜM BABA'NIN ÇOK ÖZEL GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYIN <

Müslüm Gürses: Hanım istediğin oldu
Müslüm Gürses sevenlerinin gözü kulağı tedavi gördüğü hastaneden yapılacak güzel bir açıklamada. Sevenleri Müslüm Gürses'in sağlığı için dua etmeye ve istemeye devam ediyor. Müslüm Gürses'in yoğun bakımdaki tedavisi devam ediyor. Başta Başbakan Erdoğan olmak üzere devlet yetkilileri de Müslüm Gürses'in sağlık durumunu yakından takip ediyorlar. Müslüm Gürses'in doktorlarından son alınan bilgiler, Gürses'in olumsuz komplikasyonlara karşı uyutulduğu yönünde.

Müslüm Gürses'in 15 Kasım'da by-pass ameliyatına girmeden 1 saat önce doktorların önerisiyle 37 yıllık bıyıklarını kestiği ortaya çıktı. Gürses'in traştan sonra 33 yıllık eşi Muhterem Nur'a dönüp ' Hanım istediğin oldu nihayet beni bıyıksız gördün ' dedi. Bunun üzerine ağlamaya başlayan Muhterem Nur, kesilen bıyıklardan bir tutam alıp kutuya koydu. Müslüm Gürses 110 gündür yoğun bakımda.

Hemşehrilerinden Müslüm Gürses ' e destek
Halfeti Kaymakamlığı tarafından düzenlenen SODES ' Argıl Arena ' projesi kapsamında yapılan köyler arası halı saha turnuvasında, hastanede tedavi gören Müslüm Gürses için, ' Dualarımız Seninle Müslüm Baba ' yazılı pankart açıldı.

Turnuva kapsamında ilk maç, Fıstıközü ve Sırataşlar köyleri arasında oynandı. Fıstıközü köylüleri, hemşehrileri olan Gürses'e moral olması için sahaya pankartla çıktı. İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Nihat Özdal ise yaptığı açıklamada turnuvaya 18 takımın katıldığını belirterek, katkılarından dolayı Halfeti Kaymakamı Mehmet Keklik'e teşekkür etti.




Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
20 Şubat 2013 Çarşamba günü yayınlandı