Muş'un İlk Başörtülü Başkan Vekili Ayşe Güler Çalışmaları Yerinde İnceledi

Muş Belediyesi Başkan vekili Ayşe Güler, Muş ' un başörtülü ilk kadın belediye başkanı oldu.Muş Belediye Başkanı Feyat Asya ' nın il dışında olmasından dolayı başkan vekilliği görevini yürüten Ayşe Güler, Muş ' un ilk başörtülü belediye başkanı olma unvanını taşıyor. Belediye tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Güler, bugünlere sabır ve azimle geldiklerini belirterek Türkiye ' nin eski Türkiye olmadığını kaydetti.
Belediye Başkanı Allah Gençlik Parkı 


Belediye başkanlığına vekalet ettiğini hatırlatan Güler, “Bu vekaletin diğer vekaletlerden farklı bir boyutu bulunuyor. Bugün yıllardan beri Muş ' ta yaşanmayan bir ilk yaşanmış oldu. Bu bizim için çok büyük bir gelişmedir. Yıllardır başörtüsü sorunu ile karşı karşıyayız. Biz bir mücadelenin sonucunda buralara geldik. Sabır değil, sabır karşısında zorluklarla mücadele ederek buralara geldik. Allah ' ın izni ile başkanımızı da destek olup hayırlı hizmetlere vesile olacağız” dedi.

Muş ' ta bir ilk adım olarak hizmete başladıklarını belirten Güler, “Biz ilk adımız. İnşallah bizden sonra ki nesiller daha özgür ortamlarda daha iyi hizmet edecekler. Bizim amacımız Muş ' u en iyi yere getirmektir. Bunun için de başkanımıza sürekli destek olacağız. Bu acıdan vatandaşlarımızla birebir muhatabız ve onların bütün isteklerini dinliyoruz. Ancak onlara imkanlar dahilinde hizmet veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Güler, Toprak Baba Parkı, Gençlik Parkı, park ve bahçelerde yapılan çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
31 Mayıs 2014 Cumartesi günü yayınlandı