Lüleburgaz'ın kaykaylı çaycısı - KIRKLARELİ

- Cincırlı çaycıdan genel ve detay görüntüler - Çaycı Burçin Sınar ile röportajLüleburgaz'ın kaykaylı çaycısıKIRKLARELİ (AA) - Lüleburgaz'da bir çaycı müşterilerinin çay siparişlerini kaykayla götürüyor.Uzun süre Antalya'da yaşayan ve kısa süre önce memleketine dönen Burçin Sınar (33), üç hafta önce Enver Cengiz Caddesi'ndeki bir çay ocağını devraldı.Burçin Sınar, hem dikkat çekmek, hem siparişleri sıcak servis yapmak hem de ilçede olmayan bir hizmeti başlatmak amacıyla servislerini elektrikli kaykay satın aldı.Tepsisine dizdiği içeceklerle müşterilerinin dükkanının içine kadar girdiği elektrikli kaykayının yanı sıra gür sesiyle işyerlerine girişte "Çaylar" nidasıyla da dikkati çeken Burçin Sınar gün boyunca 50 kilometre katettiği kaykayı ile satışlarını artırmayı hedefliyor. - Daha hızlı hizmetBurçin Sınar, AA muhabirine açıklamada, elektrikli kaykay ile müşterilerine daha hızlı hizmet sunduğunu söyledi.

Bazı müşterilerinin günde yaklaşık 150 çay siparişi verdiklerini ve bu nedenle de iş yoğunluğunu kaykay ile azalttığını ifade eden Sınar, "Müşterilerimize daha hızlı nasıl bir servis imkanı sunacağımı düşünürken, aklıma cincır geldi. Cincır ile müşterilerime daha sıcak ve hızlı hizmet sunuyorum. Cincirla dengeyi sağlamak biraz zor ama ben kısa sürede bunu başardım." diye konuştu.
Türkiye'de daha önce böyle bir uygulamaya rastlamadığını dile getiren Sınar, bir ilki gerçekleştirmenin de mutluluğunu yaşadığını ifade etti.
Sınar, işletmesindeki kaykay sayısını da artırmayı istediğini anlatan Sınar, yaya olarak uzak gelen iş yerlerini de kaykayı hizmete alması sonrası müşterileri arasına dahil ettiğini ifade etti.
Kaykaylı çaycının müşterileri de çayların soğumadan getirmesi açısından çaycının güzel bir hizmete imza attığını söylüyor.Müşterilerden Ahmet Ak ise kaykaylı çay servisine çok şaşırdığını belirtti.

Muhabir Çay Ocağı Düşünür 

23 Şubat 2018 Cuma günü yayınlandı