Kılıçdaroğlu Gazze İçin Konsere Katılmadı

Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi İzmir ' e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İsrail ' in Gazze saldırısında yüzlerce kişinin ölmesi sebebiyle Feridun Düzağaç konserine katılmadı. Konser yerine Battal ailesine ziyaret eden Kılıçdaroğlu ' na gözleme ve çay ikram edildi.
Feridun Düzağaç Karşıyaka Belediyesi Cumhurbaşkanlığı Karşıyaka Kemal Kılıçdaroğlu 


CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir ziyaretinin ilk gününü ev gezmesi ile sonlandırdı. Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programının ardından Feridun Düzağaç konserinde vatandaşlara seslenmesi beklenen Kılıçdaroğlu, konser programını son anda iptal etti. İsrail ' in Gazze saldırısında yüzlerce kişinin ölmesi sebebiyle Feridun Düzağaç konserine katılmayan Kılıçdaroğlu Karşıyaka ilçesine bağlı İnönü Mahallesi ' nde yaşayan Yusuf Battal ve ailesine ziyarette bulundu. Battal ailesi ile bir süre sohbet ettikten sonra hatıra fotoğrafı çektiren Kılıçdaroğlu ' na çay ve gözleme ikram edildi. Ev çıkışında mahalleliler de selamlaşan Kılıçdaroğlu, “Gazze ' de yaşanan acılar nedeniyle konsere katılmadım. Gerekçesi bu” dedi. Kılıçdaroğlu daha sonra konaklayacağı otele doğru harekete geçti.
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
19 Temmuz 2014 Cumartesi günü yayınlandı