Kadınlar ve yaşlılar 'restoran uçak'ta eğlendi - BALIKESİR

Kadınlar ve yaşlılar "restoran uçak"ta eğlendi - BALIKESİR - Uçak restorandaki eğlenen yaşlılar - Huzurevi sakinleri ile röportajKadınlar ve yaşlılar "restoran uçak"ta eğlendi - Balıkesir 'de restorana dönüştürülen "Airbus A340" tipi yolcu uçağında kadınlar ile yaklaşan Yaşlılar Haftası öncesinde Kızılay Huzurevi sakinleri için eğlence programı düzenlendi - Dünya Kadınlar Günü, Yalova ve Bilecik'te de çeşitli etkinliklerle kutlandıBALIKESİR (AA) - Balıkesir 'de restorana dönüştürülen "Airbus A340" tipi yolcu uçağında kadınlar ile yaklaşan Yaşlılar Haftası öncesinde Kızılay Huzurevi sakinleri için eğlence programı düzenlendi.
Kadınlar ile yaklaşan Yaşlılar Haftası öncesinde konuk edilen Edremit ilçesindeki Kızılay Huzurevi sakinleri için yapılan etkinliğe katılanlar keyifli bir 3 saat geçirdi.Kızılay Huzurevi sakinlerinden Salih Balkan Şapkalı, çok eğlendiklerini ifade ederek, "İnşallah her günümüz böyle olsun istiyorum. Ben zamanında uçağa çok bindim. Yurt dışına gittim, geldim. Türkiye'de birçok yerlere gittim ama hiçbiri bunun gibi güzel değildi." dedi.
Daha önce hiç uçağa binmediğini ve hep televizyonlardan izlediğini kaydeden Nuriye Seçen ise ''Ne güzel çıktım, geldim ve gördüm. Çok çok memnun oldum. Çok huzur buldum. Yani bir yaş daha gençleştim. Burada çok eğlendim, Allah razı olsun. Bana bu sevgi yeter.'' diye konuştu.
Ayvalık ilçesindeki etkinlikte ise Belediye Başkanı Rahmi Gençer ile bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk sundu, kadınlar karanfil bıraktı.Gençer, etkinlikte, 4 yıldır ilçe genelindeki yaklaşık bin 500 çocuğa Ayvalık Belediyesi tarafından verilen müzik, kültür ve sanat eğitimlerinin bir etabı olan Zeytin Çekirdekleri Projesi'nde gösterdiği yoğun çaba ve başarılar dolayısıyla Proje Koordinatörü Gül Gürsoy'a plaket verdi. - Yalova ve BilecikYalova merkeze bağlı Güneyköy Köyü Muhtarı Emin Baysal, köyde yaşayan 400 kadına orkide çiçeği hediye etti.Kadınları tek tek ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Baysal, "Kadınlarımızın kıymetini bilmeliyiz. Onlar bizim baş tacımızdır. Kadınlarımızın hepsi köyde yaşamaktan memnun." dedi.
Köy muhtarının centilmen davranışını memnuniyetle karşılayan kadınlar, anlamlı günde kendilerini unutmayan Baysal'a teşekkür etti.Bilecik'te de AK Parti Bozüyük Kadın Kolları üyeleri, İlçe Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ile kadın esnafa karanfil dağıttı.

Kutlay Televizyon Yolcu Uçağı Çağa Sivil Toplum 

8 Mart 2018 Perşembe günü yayınlandı