Fakirler Ölsün Diyen Melda Saf'dan Basın Açıklaması

' Fakirler ölsün, Porsche'den selamlar ' sözleriyle internetin yeni eğlencesi olan Melda Saf, son videosunda yanlış anlaşıldığını söyleyerek kendini savundu.



Geziciler'e olan sinirini ' fakir, pis, eroinman, uyuşturucu kullanan... ' sözleriyle dışa vuran Saf, gece alemlerinde çektiği videonun ardından, biraz şikayet, bir az da özür içerikli ' basın açıklaması ' tadında bir videoyu daha internette paylaştı:

İşte o açıklamaları..


Merhaba ben Melda, paylaştığınız porche arabalı kız, namı diğer estetikli kız şımarık kız ve kimbilir daha üzerime kondurduğunuz o adların bir çoğu.

İnsanların birbirilerini tanımadan, neyi neden yaptığını bilmeden direkt olarak ne gördüysek üzerine yorumlar yapabilecek kadar önyargılı bir toplumuz.

İnsanoğlunun zaafı haline gelmiş ne yazık ki, isterdim ki benim özelim ve sevdiğim insanlar arasında kalsın yıllardır olduğu gibi.

Facebook profil sayfamda toplamda 130 kişi bulunmakta, uzun zamandır bir sürü videolar çekiyorum ve arkadaşım zannettiğim bir takım insanlarla paylaşıyorum kendi aramızda eğleniyoruz.

Fakat ne yazık ki birisi buradan videoları alarak orada burada paylaşma gereksinimi duymuş,teşekkürler.

Bu açıklamayı yapıyorum çünkü yaptığınız ağır hakaretleri ve ithamları haketmiyorum fakat haklısınız ben de durumu bilmeden böyle bir videoyla karşı karşıya kalsaydım bu kişi hakkında pek doğru düzgün şeyler düşünmezdim.

Estetik demişsiniz, baba parası yiyor demişsiniz peki bunlardan size ne?

Ve daha bir çok yorumlar yapmışsınız, hiçbir şeyden haberiniz yokken, sizi neden bu kadar yordu bu video?

Biraz da oturup içinizdeki diğer insanı sorgulamanızı tavsiye ederim.

Kimin ne kadar aptal olduğunu sorgulamak yerine, hayatınıza dair daha fazla faydalı şeyler yapabilirsiniz.

Orada yargılamanız gereken benim sadece orada kurduğum cümleler ve yaptığım hareketler olmalıyken bunlar sizi ilgilendirmez.

Ve evet keşke para dağıtıyor olabilsemde bir çoğunuzun da karakterine, kalbine estetik yaptırabilsem belki bir işe yarar.

Zengini fakiri gideceğimiz yer aynı, insanların bu dünyada sadece yaptığı iyilikler kalıcak.

Bir insanı gülümsetebilmenin değerini milyarlara değişmem.

Durumu dile getirmeye çalıştım eğer diğer videoyu izleyipte kırılanlar,sinir olanlar varsa da onlardan da özürdilerim.

Sizler de haklısınız çünkü, bilmiyordunuz durumu.

İnsanların birbirlerini daha fazla yıpratmadığı, önyargıların biraz olsun kırıldığı, gerçekten güvenebileceğimiz insanların artması dileğiyle.

Kendinize iyi bakın


10 Temmuz 2014 Perşembe günü yayınlandı