Düğün salonları çamurlu pist, takıları arazi lastiği oldu - DÜZCE

- Düğünden detay görüntüler - Gelin Didem ve damat Mehmet Albayrak ile röportaj - Takı merasimi detayDüğün salonları çamurlu pist, takıları arazi lastiği oldu / Tanıştıkları off - road pisti düğün salonları oldu/Düğünlerini tanıştıkları off - road pistinde yaptılar - Düzce 'de düğünlerini tanıştıkları off - road pistinde yapan pilotlar Didem Belder ile Mehmet Albayrak'a, arkadaşları tarafından takı yerine çamur lastiği hediye edildi - Gelin Didem Belder: - "Tanışmamız, bu pistte kavgayla başladı.
Uzun süreli atışmalarımız oldu. Sonra arkadaş olduk. Şimdi de bu noktadayız. Aşkı bize off - road tanıştırdı" - Damat Mehmet Albayrak: - "Bizi bu ortam buluşturdu ve bu ortamda evleniyoruz"DÜZCE (AA) - ÖMER ÜRER - Düzce 'de düğünlerini tanıştıkları off - road pistinde yapan pilotlar Didem Belder ile Mehmet Albayrak'a, arkadaşları tarafından takı yerine çamur lastiği hediye edildi.Yaklaşık 2 yıl önce Düzce Safari Off - Road Kulübü (DÜSOF) tarafından Çilimli ilçesinde düzenlenen yarışlarda, ayrı parkurda mücadele eden Didem Belder ile Mehmet Albayrak, arasında bir tartışma yaşandı.Türkiye'de düzenlenen off - road yarışlarından birbirlerine destek olan çift, tartışmayla başlayan arkadaşlıklarının ardından bir süre sonra evlenmeye karar verdi.Çevrelerinden "Çamurun içinde tanıştınız, orada evlenin" tavsiyeleri üzerine Didem Belder ile Mehmet Albayrak çifti, Çilimli ilçesindeki parkurda düğün töreni düzenledi.
Alana off - road aracıyla gelen çift, aileleri ve arkadaşlarıyla dans ederek, gönüllerince eğlendi.Çifte, takı merasiminde ise Zonguldak Alaplı Off Road Kulübü üyeleri, arazi aracı lastiği hediye etti. - "Tanışmamız, bu pistte kavgayla başladı"Bursalı olan gelin Didem Belder, AA muhabirine, tanışmalarının bir kavgayla başladığını belirtti.
Off - road tutkunlarının, doğayı çok sevdiğine işaret eden Belder, "Tanışmamız, bu pistte kavgayla başladı.
Uzun süreli atışmalarımız oldu. Sonra arkadaş olduk. Şimdi de bu noktadayız. Aşkı bize off - road tanıştırdı. Bu spora merakı olan herkesin mutlaka bir çılgınlık noktası vardır." dedi.
Off - road tutkusu olan her insanın ortak noktasının, bu sporun kendilerini şarj ettiğini söylemesi olduğunu vurgulayan Belder, şöyle konuştu:"İnsanların da şarj noktası burası. Buradaki bir çok insan da bunu yaşadığı için bizimle beraberler. Biz de bu güzel aile ortamında tanıştık. Herkes dürüst ve arkadaşça yaklaştığı için her şey güzel oldu. Burada düğünümüzü yapmak istedik ve bu spora gönül veren bir çok ilden insan yanımızda. Çok mutluyuz ve herkese yanımızda olduğu için teşekkür ederiz. En sonunda evlendik." - "Bizi bu ortam buluşturdu ve bu ortamda evleniyoruz"Aynı zamanda Düzce Safari Off - Road Kulübü (DÜSOF) Başkanı olan Mehmet Albayrak ise çok uzun yıllardan bu yana off - road sporuyla ilgilendiğini belirterek, kendileri için bu sporun yaşam kaynağı olduğunu kaydetti.
Arkadaşlarından, düğünlerini off - road parkurunda yapmaları yönünde tavsiyeler aldıklarını anlatan Albayrak, "Bizim işimiz gücümüz off - road. Bizi bu ortam buluşturdu ve bu ortamda evleniyoruz. Dostlarımızın ricasıyla burada oldu. Normalde bir kır düğün yapmayı seçmiştik. Fakat arkadaşlarımızın tavsiyesi, bizim kafamıza çok yattı ve buradayız." ifadesini kullandı.
Yarış Düğün Töreni Muhabir Arazi Aracı 

24 Kasım 2019 Pazar günü yayınlandı