Doğukan Manço'dan Drift Şov

Tekirdağ ' da düzenlenen Tekirdağ Driftfest etkinliğine misafir olarak katılan Doğukan Manço, Sakin Ol projesinin halen popülerliğini korumasından memnun olduğunu ve Ahmet Kural, Murat Cemcir, Kardeş Payı ekibiyle her zaman çalışmaya hazır olduğunu belirtti.
Survivor Doğukan Manço Murat Cemcir Ahmet Kural 


Tekirdağ Driftfest etkinliğinde aynı zamanda drift plotu olan Doğukan Manço gösteriler kapsamında araç kullanarak gösteri yaptı. Gösteri sonrası seyircilerin beğenisini toplayan Manço basın mensuplarının yeni projeleri hakkındaki sorularını yanıtladı.

Pistte gösteri yapan Manço, Sakin Ol projesinin halen popülerliğini korumasından memnun olduğunu belirterek, ”Sakin Ol projesi bizim açımızdan çok iyi gitti. Çok yakın bir zaman içerisinde yeni projeyi çıkarmayı düşünüyorum. Çünkü bu şarkının ömrü aşağı yukarı 3, 4 ay olacağını tahmin ediyorduk. Ama maşallah Sakin Ol 6 aya yaklaştı ve hala popülerliğini koruyor. Planlarım arasında yeni klip projemi Ekim sonuna kadar bitirmiş olmak vardı. İş yoğunluğundan dolayı istediğimiz gibi olmadı, stüdyoya kapanamadım. Tahminimce kışa doğru bir tane, bir tanede yaza doğru yeni bir proje çıkartacağım. Tuğba Yurt ile yada başka bir solistle çalışmalar devam edecek.” dedi.

“KARDEŞ PAYI EKİBİYLE HER ZAMAN ÇALIŞMAYA HAZIRIM”

Kardeş Payı dizi ekibiyle yürüttükleri Sakin Ol projesini hiç düşünmeden kabul eden Ahmet Kural, Murat Cemcir ve ekibiyle her zaman çalışmaya hazır olduğunu belirten Manço, “Ahmet Kural, Murat Cemcir daha doğrusu Kardeş Payı ekibiyle çok iyi bir çalışma gerçekleştirdik. Onlarla her zaman çalışırım. Zaten klip öncesi çalışmalarımızda vardı. Onlara her zaman benim kapım açık, çünkü onlar bana hiç düşünmeden kapılarını açtılar.” İfadelerini kullandı.

7 yıldır drift yaptığını belirten Doğukan Mançu driftten bir buçuk yıldır performansları ve Survivor sebebiyle ayrı kaldığını, yeni aracın bitmesiyle 2 aya kadar pistlere geri dönmeyi düşündüğünü ifade etti.
Ahmet Kural Hakkında
10 Kasım 1982 Kütahya doğdu. Babası Emniyet Müdürü emeklisi.Ortaokul ve lise hayatını Denizli'de tamamladıktan sonra Babası emekli olduktan sonra Antalya’da yaşamaya başladı. Konya Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümüne girdi. Dört senelik eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul’a geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde aktörlük eğitimine başladı. Eğitimi devam ederken Levent Kırca-Oya Başar Tiyatrosu’na girdi. Yüzlerce turneye çıktı. ...
devamı
13 Ekim 2014 Pazartesi günü yayınlandı