Damattan Geline İlginç Süpriz

Bursa ' da motosikletlerden oluşan gelin alma alayı görenleri şaşırttı.Motosiklet tutkunu Taylan Doğan, evleneceği Seda Ünlüer ' e sürpriz yaparak, motorsikletli gelin alayı oluşturdu. Damat, arkadaşlarıyla birlikte konvoy halinde motosikletle gelinin evine gitti. Damat ve arkadaşları, yaklaşık 100 motor ile şehir turu atarak gelin almaya gitti. Motosikletten gelin arabasını gören vatandaşlar şaşkın bakışlarını gizleyemezken, bazı vatandaşlar bu anı fotoğrafladı. Yoldan arabalarıyla geçen vatandaşların da korno çalması dikkat çekti.
Gelin Arabası 


Düğün evine gelindiğinde gelin Seda nlüer ve ailesi de şaşkınlıklarını gizleyemedi. Daha sonra damat ve gelinin ailesi davul, zurna eşliğinde halay çekti. Doğan ve Ünlüer çifti motor ile şehir turu atarak düğünün yapılacağı yere giderken ortaya renkli görüntüler çıktı.

Küçüklüğünden beri motoru çok sevdiğini belirten Taylan Doğan, “Seda'yı bu ortamda tanıdım. Arkadaşlarla ortak karar aldık. Böyle süpriz yapmak istedik. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Bundan mutlu birşey olmaz. Bu imkanı bana sağlayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Böyle evlilik herkese nasip olmaz. Şu anda 100'e yakın motor katıldı. Ailelerimiz destek veriyor” dedi.

Bu süprizi beklemediğini belirten gelin Seda Ünlüer ise, “Sürpriz bekliyordum. Ama bu kadarı beni şaşırttı. Bu kadar kalabalık beklemiyordum. Her şey çok güzel oldu” dedi.

10 Haziran 2012 Pazar günü yayınlandı