Bu Gelin Arabasını İlk Defa Göreceksiniz

Fethiye ' de motosikleti çok seven çift gelin arabası yerine ATV motoru gelin arabası yaparak peşine taktığı motosikletli davetliler ile şehir turu attı.
Göcek Dünya Şampiyonası 


Fethiye ' de iki yıl önce yapılan Enduro Dünya Şampiyonası sırasında Orman Sporda görevli motosiklet sporcusu Alp Göcekli (44) aynı şampiyonada sağlık ekibinde görevli olan Göcek 112 acil görevlisi İlknur Balık, bu şampiyonada tanıştılar. Bu tanışma arkadaşlığa dönüşürken çift daha sonra evlenmeye karar verdi. Ölüdeniz Sea Horse Kamp ' ta yapılan düğün töreni öncesi gelin arabası olarak ATV motoru seçen çift motosiklet seven arkadaşları ile birlikte Fethiye ve Ölüdeniz caddelerinde polis eskortu eşliğinde konvoy gerçekleştirdiler. Yerli ve yabancı turistlerin de ilgiyle izlediği çift caddelerde ATV motor ile tur atarken bol bol el salladı.

Damat Alp Göcekli, Orman Spor ' da motosiklet sporcusu olduğunu, Dünya Enduro Şampiyonası sırasında tanıştıklarını bu arkadaşlığın daha sonra sevgiliye dönüştüğünü belirterek, “Çok mutluyuz” diye konuştu.

Gelin İlknur Balık ise 3 yıldır Göcek 112 ' de çalıştığını, motoru çok sevdiğini, Orman Spor Kulübü ' nde sağlık görevlisi olduğunu kaydederek “Motoru da çok sevdiğimiz için gelin arabası olarak ATV motor seçtik” dedi.
17 Mayıs 2012 Perşembe günü yayınlandı