Bodrum'da 'Kıyı Ege Dans Okulları Buluşması' etkinliği - MUĞLA

Bodrum'da "Kıyı Ege Dans Okulları Buluşması" etkinliği - MUĞLA - Etkinliğe katılanlardan görüntü - Dans edenlerden detay - Bodrum Dans Kulübü Başkanı Fatih Özvezneci ile röportaj Bodrum'da "Kıyı Ege Dans Okulları Buluşması" etkinliği - Bodrum ilçesinde düzenlenen etkinliğe 19 dans kulübünden 250 dansçı katıldıMUĞLA (AA) - Bodrum ilçesinde, "Kıyı Ege Dans Okulları Buluşması" etkinliği yapıldıİlçedeki bir eğlence merkezinde düzenlenen programa, Ege Bölgesi, Rusya ve Ukrayna'dan davetli 19 kulüpten 250 dansçı katıldı.
Dansçılar, hareketli müzikler eşliğinde dans etti.Bodrum Dans Kulübü Başkanı Fatih Özvezneci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Marmaris, Bodrum ve Kuşadası Kıyı Ege Dans Okulları Buluşması etkinliğinin ikincisini düzenlediklerini söyledi.

Projeye bu yıl başladıklarını ve ilkini iki ay önce Marmaris'te gerçekleştirdiklerini belirten Özvezneci, üç şehrin ortak projesi kapsamındaki geceye Rusya ve Ukrayna'dan da olmak üzere 19 dans okulundan 250 dansçının katıldığını dile getirdi. - "Kış turizmini canlandırmak istiyoruz"Bodrum'da kış turizmini canlandırmak istediklerini dile getiren Özvezneci, "Bu projede dans okulları arasındaki motivasyonu artırmak ve ortak projeler yapmak istedik. Bir diğer düşüncemiz de Bodrum'un kış turizmine hareket katmaktı. Çok güzel ve faydalı bir etkinlik oldu. Dans gecelerimiz iki gün devam edecek. Bu projeyi ilerleyen yıllarda daha kapsamlı hale getirmeyi planlıyoruz." dedi.
Bodrum'daki farklı mekanlarda devam edecek buluşma yarın sona erecek.
Kış Turizmi Muhabir Eğlence Merkezi Gesi Kullar 

10 Şubat 2018 Cumartesi günü yayınlandı