Batman'da 50 bin öğrenciye ücretsiz lunapark bileti

- Öğrencilerin karneleriyle luna parka gelmesi - Öğrencilere bilet verilmesi - Öğrencilerin eğlenmesi - Lunapark işletmecisi Hüseyin Nasıroğlu ile röportaj - Öğrencillerden Rıdvan Çelik ile röportaj - Öğrencillerden Savaş Yargı ile röportajı - DetaylarBATMAN (AA) - Batman 'da lunapark işletmecisi Ramazan Bayramı hediyesi olarak 50 bin öğrenciye ücretsiz lunapark bileti hediye ediyor.Kentte lunapark işleten Hüseyin Nasıroğlu, eski veya bu döneme ait karnesini getiren her bir öğrenciye 2'şer lunapark bileti hediye veriyor.Nasıroğlu, yaptığı açıklamada, amacının kentte lunapark ile tanışmayan çocuğun kalmaması olduğunu belirtti.
Kampanyanın Ramazan Bayramından 20 gün sonrasına kadar devam edeceğini ifade eden Nasıroğlu, bedava bilet dağıtımının bugünden başladığını aktardı.Nasıroğlu, geçen yıl 41 bin öğrenciye ücretsiz ikişer bilet verdiklerini aktararak, bu yıl ki hedeflerinin 50 bin öğrenciye ulaşmak olduğunu kaydetti.
Maddi durumundan dolayı lunaparka gelemeyen çocuklar olduğunu dile getiren Nasıroğlu, "Ben de yoksulluktan geldiğim için yoksulluğun ne olduğunu biliyorum. Bunun için de her sene öğrencilere yönelik kampanyalarımız devam ediyor. Burada olduğum sürece de bu kampanyalarımız devam edecek. Hem bayramdan önce hem bayramdan sonra elinde karnesi ile gelen çocuklara bilet vereceğiz." dedi.
Kuzeni ile lunaparka gelen 7. sınıf öğrencisi Savaş Yargı, lunaparktan yapılan anons üzerine kampanyayı duyarak geldiğini, çok eğlendiğini söyledi.

Kampanyadan dolayı lunapark yetkililerine teşekkür eden Rıdvan Çelik de eski karnesini getirerek 2 bilet aldığını, bu biletlerle çarpışan arabalara ve gondola binerek eğlendiğini belirtti.

Luna Park Öğrenciler 

17 Mayıs 2019 Cuma günü yayınlandı