Başbakan Tayyip Erdoğan’dan Esnaf Ziyareti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kasımpaşa Spor Kulübü Kemerburgaz Spor Tesisi ' nin açılışının ardından bir kahve dükkanına girerek vatandaşlarla sohbet etti.
Başbakan Hüseyin Avni Mutlu Kasımpaşa Spor Hamidiye Recep Tayyip Erdoğan 


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kasımpaşa Spor Kulübü Kemerburgaz Spor Tesisi ' nin açılışının ardından bir süre sporcularla ve kulüp heyetiyle zaman geçirdi. Tesislerden ayrılan Başbakan Erdoğan, daha sonra yol üzerinde bulunan bir kahve dükkanına uğrayarak bir süre vatandaşlarla sohbet etti. Başbakan Erdoğan'a, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da eşlik etti. Sohbetin ardından buradan ayrılan Başbakan Erdoğan, aynı semtte bulunan Hamidiye Su Tesisleri ' ni de ziyaret etti. Ziyaretinin ardından Başbakan Erdoğan, vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

Başbakan Erdoğan, buradaki temaslarının ardından Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisine geçti. Başbakan Erdoğan'ın resmi bir programının olmadığı öğrenildi.

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
24 Eylül 2013 Salı günü yayınlandı