Barack Obama Vahşi Doğada Yaşam Mücadelesi Verdi

Barack Obama vahşi doğada! Obama, vahşi doğada ayılardan arta kalan somon balığını yedi
Barack Obama Balık Avı Vahşi Yaşam 


Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama, vahşi doğada hayatta kalmayı konu alan bir reality show'a katıldı.

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama, bir ayıdan arta kalan somon balığını yedi. Obama Alaska gezisinin son gününde Bear Grylls'in sunduğu 'Running Wild' adlı doğa programına katıldı. Dünya çapında izlenen program vahşi doğada hayatta kalmanın yollarını anlatıyor.
Eski bir asker olan programın sunucusu Grylls, konuklarının zor şartlarda ruhsal ve fiziksel tahammül sınırlarını test ediyor.

Merakla beklenen programın Kasım ayında yayınlanması planlanıyor.
Böyle bir maceraya katıldığı için çok heyecanlı olduğunu belirten Obama da, programdan önce yayınlanan görüntülerde bir ayıdan arta kalan balığı yerken görülüyor.
Obama, güvenlik çemberinden bir an olsun çıktığı için kendini iyi hissettiğini söyledi.

Barack Obama Hakkında
Amerika Birleşik Devletleri'nin devlet başkanı Barack Obama; ilk olarak 4 Kasım 2008'de yapılan 2008 ABD başkanlık seçimleri'nde ABD'nin 44. devlet başkanı seçilmiş ve 20 Ocak 2009 tarihinde bu görevi George W. Bush'tan devralmıştır. 6 Kasım 2012 tarihinde yapılan 2012 ABD başkanlık seçimlerinde Mitt Romney karşısında seçimi kazanıp Amerika Birleşik Devletleri Başkanlığına ikinci kez seçilmiştir. ABD tarihindeki ilk siyahî devlet başkanıdır. Yaş...
devamı
9 Eylül 2015 Çarşamba günü yayınlandı