Ardahanlı kitap yazarları tarihi köprüde buluştu

- Ardahan lı yazarlar tarihi köprüde buluştu - Ardahan Kültür ve Sanat Günleri - Tarihi Ardahan Köprüsü - Sergiden detay görüntüler - Dursun Akçam Kültür ve Sanat Vakfı Başkanı Alper Akçam ile röportaj Ardahan lı yazarlar tarihi köprüde buluştuARDAHAN (AA) - Tarihi Ardahan Köprüsü üstünde kitap sergisi açıldı.Yaklaşık 20 Ardahan lı yazar, Ardahan Kültür ve Sanat Günleri kapsamında kitaplarını tanıttı.Dursun Akçam Kültür ve Sanat Vakfı Başkanı Alper Akçam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, böyle bir etkinliği Ardahan 'da ilk kez yaptıklarını söyledi.

Ardahan 'ın tarihi ve kültürünü tanıtmayı amaçladıklarını, ayrıca Ardahan lı yazarları okuyucuyla buluşturduklarını dile getiren Akçam, şunları kaydetti:"Kültür kitapla olur, güzellik kitapla olur. İlk kez yapılıyor olmasına rağmen çok talep gördü. İnsanlar ilgi duyuyor. Ardahan lı, kitabı, kültürü ve sanatı sever. Bu nedenle bu etkinliğimiz ilgi gördü."Tarihi Ardahan Köprüsü'nün böyle bir etkinlik için son derece önemli bir mekan olduğuna işaret eden Akçam, "Burada yaklaşık 20 yazarımız var. Bu yazarlarımız bugün kitaplarını Ardahan lılarla buluşturuyor. İlerleyen zamanlarda bu etkinliği fuara dönüştürmeyi planlıyoruz. Çünkü beklediğimizden daha çok ilgi gördü." dedi.
Akçam, serginin açılışında kendilerine destek olan Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy ve Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci'ye teşekkür etti.Yarın sona erecek sergide, yazarlar, kitaplarını imzaladı.
Muhabir 

29 Eylül 2018 Cumartesi günü yayınlandı