Anne Kız Aynı Anda Nikâh Masasına Oturdu

Erzurum'un Oltu İlçesine bağlı Halitpaşa Mahallesinde ikamet eden Hatice Önal (39), kızı Rabia Önal(19) ile birlikte aynı gün aynı nikâh masasına oturarak evliliğe adım attı.
Kader Halitpaşa Nikah Töreni 

Cemalettin Ayaz ile hayatını birleştiren Hatice Önal, kendi nikâhının yanı sıra kızının nikah sevincini de ekleyerek çifte mutluluk yaşadı.

Oltu Belediyesi Evlendirme Memuru İlhan Akpınar, daha önce böyle anne ve kızının birlikte nikâh masasına oturduğu bir olaya şahit olmadığını belirterek “İlk kez böyle bir olaya tanık oluyorum. Anne ve kızına aynı anda nikâh kıymak her zaman rastlanabilecek bir olay değil. Her iki çifte de mutluluklar diliyorum.” dedi.

Hem kendi nikâhının hem de kızı Rabia Önal ' ın Reşat Kaya ile kıydığı nikâhın mutluluğunu bir arada yaşayan anne Hatice Önal, “Çok mutluyum. Her anneye böyle kızı ile birlikte aynı gün evlenmek nasip olmaz. Kader işte ne diyelim. Şuan çok farklı bir duygu yaşıyorum. Mutluluğum ikiye katlandı. Kurduğumuz her iki yuvanın da bir ömür sürmesini dilerim.” şeklinde konuştu.

Her iki çifte nikah işlemleri esnasında heyecanlı oldukları gözden kaçmadı.

Şahitler huzurunda kıyılan nikâhın ardından atılan imzalar sonrası birbirlerini tebrik eden çiçeği burnunda çiftler evlilik cüzdanlarını alarak el ele kol kola evlerinin yolunu tuttular.
Anne Hatice Önal ve nikah masasına oturduğu eşi Cemalettin Ayaz ' ın bir süre önce eşlerini kaybettikleri ve yalnız yaşadıkları belirtildi.
13 Eylül 2013 Cuma günü yayınlandı