4. Geleneksel Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Deve Güreşi Festivali - BALIKESİR



: Develerden görüntüler - Afrin şehitleri ve askerler için dua edilmesi - Tertip Komitesi Başkanı Mustafa Yatkın ile röportaj - Deve güreşlerinden görüntüler4. Geleneksel Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Deve Güreşi Festivali - Ayvalık ilçesinde düzenlenen etkinlikte 130 deve güreştirildiBALIKESİR (AA) - Balıkesir ’in Ayvalık ilçesinde "4. Geleneksel Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Deve Güreşi Festivali" düzenlendi.
Etkinlik, Ayvalık Deve ve Deve Güreşi Sevenler Derneği ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nun katkılarıyla Kamyoncular Kooperatifi araç parkında gerçekleştirildi.
Organizasyon, Afrin başta olmak üzere tüm şehitler için saygı duruşu, İstiklal Marşı ve duaların okunmasıyla başladı.
Ayvalık Deve ve Deve Güreşi Sevenler Derneği Başkanı Mustafa Yatkın, yaptığı konuşmada, Ege'nin en güçlü ve ünlü pehlivan develerinin Ayvalık arenasında yer almasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Buradaki organizasyonunun son yıllarda yapılan en kapsamlı deve güreşi festivallerinden biri olduğunu kaydeden Yatkın, başta Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.Festivale 130 deve katıldı.

Şehit Saygı Duruşu Deve Güreşi Festival Güreş 

18 Şubat 2018 Pazar günü yayınlandı