35. Vodafone İstanbul Halk Koşusunun Startını Kadir Topbaş Verdi

35. Vodafone İstanbul Maratonu Halk Koşusu ' nun startını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş verdi. Start öncesinde koşuya katılan vatandaşlara uyarılarda bulunan Topbaş, “Köprü üzerinde fazla beklemeden, tempolu koşmak yerine yürüyerek geçersek inşallah bir sıkıntı yaşanmaz” dedi.
Belediye Başkanı Hüseyin Avni Mutlu Kadir Topbaş İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın 


35. Vodafone İstanbul Maratonu Halk Koşusu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ' ın katılımıyla başladı.

Start öncesinde vatandaşlara seslenen Topbaş, Boğaz Köprüsü ile ilgili uyarılarda bulundu. Topbaş, “Köprü üzerinde fazla beklemeden, tempolu koşmak yerine yürüyerek geçersek inşallah bir sıkıntı yaşanmaz diye size uyarılar yapıldı. Gruplar halinde geçmekteyiz. Arkadan iki grup daha gelecek. Sizin köprüyü geçişinizin arkasından onları da göndereceğiz” dedi.
Daha sonra Kadir Topbaş tabancayı ateşleyerek Halk Koşusu ' nun startını vermek istedi. Ancak, tabancanın tutukluk yapmasının ardından Topbaş, tetiğe ikinci kez basarak koşuyu başlattı. 3 gruptan oluşan koşunun ilk grubu köprüyü geçti. İlk grubun ardından 20 ' şer dakikalık aralarla diğer gruplar da Kadir Topbaş uyarıları ardından koşuya başladı.

Koşu için gelen Boğaz Köprüsü ' ne gelen vatandaşlar, renkli görüntüler de oluşturdu. Bazı vatandaşlar çalan müzik eşliğinde dans edip eğlenirken, engelli vatandaşların da koşuya katıldığı görüldü. Koşuya katılanlar arasında köpeği ile gelenler de dikkat çekti.
17 Kasım 2013 Pazar günü yayınlandı