19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı - UŞAK

- Tören alanından görüntüler - Çelenk konulması - İstiklal marşının okunması - Spor İl Müdürü Şahin Mercan'ın konuşması - Öğrencilerin konuşması - Tören alanında yapılan gösterilerden detaylarUŞAK - 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Uşak 'ta törenle kutlandı. Uşak 'taki törenler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Mercan'ın Atatürk anıtına çelenk sunması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.
15 Temmuz Şehitleri Meydanı'n da ki kutlama töreninde konuşan Mercan, 19 Mayıs'ın Kurtuluş Savaşı'nın başlangıcı olduğunu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak basmasıyla başlayan süreçte Cumhuriyetin temellerinin atıldığını ve Atatürk'ün bu önemli günü gençlere hediye ettiğini söyledi.

Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ni okuyan gençler, halk oyunları, jimnastik, karate ve eskrim gösterileri yapıldı.Törende yarışmalarda dereceye giren sporculara ödülleri verildi.
Törene Uşak Valisi Salim Demir, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Gümüş, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ekrem Savaş, Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Jandarma Komutanı Albay Yalçın Baysal, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Yarış Saygı Duruşu İstiklal Marşı Karate Halk Oyunları 

19 Mayıs 2018 Cumartesi günü yayınlandı