19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı - KONYA

- İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünün Anıt Meydanı'nda düzenlediği tören - Atatürk anıtına çelenk sunulması - Öğrenci ve vatandaşların Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı eşliğinde Kültür Park'a yürüyüşü - Kültür Park'taki etkinlikten görüntüler19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı - Konya 'da törenler düzenlendiKONYA (AA) - Konya 'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen törenlerle kutlandı. Konya 'da, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer Ersöz'ün Anıt Meydanı'ndaki Atatürk anıtına çelenk sunmasıyla başlayan etkinliklerde, çok sayıda öğrenci ve vatandaş, Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı eşliğinde Kültür Park'a yürüdü.Ersöz, burada yaptığı konuşmada, Türk milletine giydirilmek istenen esaret zincirinin kırılması için bir mücadele başlatıldığını söyledi.

Hedefleri olan Türkiye'de, dünyanın lider ülkeleri arasındaki yerini alması için üreten, araştıran ve teknolojiyi takip eden bireylere ihtiyaç duyulduğunu anlatan Ersöz, "Bizi biz yapan tarihimizi, kültürümüzü ve değerlerimizi de asla unutmamalıyız. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı da unutmamak gerekir. Bu millet, 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı 98 yıl önce olduğu gibi karşı durmuştur." diye konuştu.
Şiirler ve günün önemini anlatan kompozisyonların okunmasının ardından öğrenciler gösteri sundu.Etkinliğe Vali Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Teknoloji Beraberlik Kompozisyon Darbe Girişimi Öğrenciler 

19 Mayıs 2018 Cumartesi günü yayınlandı