18. Geleneksel Yayladağı Kültür ve Aba Güreşi Festivali - HATAY

- 18. Geleneksel Yayladağı Kültür ve Aba Güreşi Festivali - Uçurtma şenliği ve bisiklet yarışından görüntüler - Toplu nikah töreninden görüntüler - Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkanı ile röportaj 18. Geleneksel Yayladağı Kültür ve Aba Güreşi FestivaliHATAY (AA) - 18. Geleneksel Yayladağı Kültür ve Aba Güreşi Festivali'nin ikinci günü, toplu nikah töreni ve çeşitli etkinliklerle devam etti.Festival, Yayladağı Belediyesi çok amaçlı salonunda yapılan çocuk gösteriyle başladı.
Ardından futbol stadındaki uçurtma şenliğiyle devam eden etkinliklerde, bisiklet yarışması ve halı saha final karşılaşmaları yapıldı.Dereceye girenlere ödülleri Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan ve protokol üyelerin tarafından verildi.
Festival kapsamında, Mehir Vakfı ve Yayladağı Belediyesi tarafından organize edilen 21 çiftin toplu nikah töreni yapıldı.Hükumet Konağı bahçesindeki törende, çiftlerin nikahını başkan Kalkan kıyarken, ilçe Kaymakamı Ömer Faruk Yüce de çiftlerin nikah şahitliğini yaptı.Kalkan, konuşmasında, 21 çiftin çeyizlerini evlerine teslim ettiklerini belirterek çiftlere mutluluklar diledi.
Toplu Nikah Uçurtma Şenliği Bisiklet Yarışı Toplu Nikah Töreni Nikah Töreni 

4 Ağustos 2018 Cumartesi günü yayınlandı