1. Aydın Kitap Fuarı açıldı

- Fuarın dışından detay - Fuardan detay - Valinin konuşması - Yazar Yavuz Bahadır'ın konuşmasıAYDIN (AA) - Aydın 'da kitap fuarı açıldı. Aydın Valiliğince Atatürk Kent Meydanı'nda bu yıl ilki düzenlenen Aydın Kitap Fuarı'na yaklaşık 100 yayın evi katılıyor.Vali Yavuz Selim Köşger, fuara ilişkin yaptığı konuşmada, Aydın 'da ilk kez böylesi bir kitap fuarının yapıldığını anımsatarak, "Havaların sıcak ya da yağmurlu olduğu günlerde en güzel vakit değerlendirecek alan buralardır. Aydın gençliği buraya gelsin kitabın kokusunu alsın. 20 bin öğrenciye 7,5 liralık hediye çeki verdik. Gelip buradan kitap alabilecekler." dedi.
Fuara katılan yazar Yavuz Bahadıroğlu ise "İkra ile başlayan bir din, kalem övgüsüyle devam eder. Ve ramazan kulun imtihanı, kitap kulun bilgisi, beyni. Bunlar birbirleriyle örtüştüğünde harika şeyler olur. Burada olan şey takdire şayan. Türkiye’de çok fazla kitap fuarı var. Bu da inşallah geleceğimizin umudu ve ışığı olur." diye konuştu.
Ziyaretçilerden Nazlı İlhan da fuarı çok beğendiğini belirterek, aradığı kitapları bulduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Umut Kağan Eren ise fuarda herkesin yararlanabileceği kitapları görmenin mümkün olduğunu dile getirdi. - Fuar programı1. Aydın Kitap Fuarı'nda 65 yazar ve şair sevenleriyle buluşacak.Girişin ücretsiz olduğu fuar, 25 Mayıs - 3 Haziran'da 10.00 - 23.00 saatleri arasında gezilebilecek.
Yağmurlu Allah Kitap Fuarı 

25 Mayıs 2018 Cuma günü yayınlandı