Zuhal Topal Damat Adayını Stüdyadan Kibarca Kovdu

Zuhal Topal yeni sezonda Fox ekranlarında izdivaç programına tüm hızıyla devam ediyor. Zuhal Topal'la adlı programda dün canlı yayında sinirleri geren bir olay yaşandı ve Zuhal Topal bir damat adayını stüdyodan dışarı çıkarttı.
Zuhal Topal İzdivac 


Dün Zuhal Topal canlı yayında damat adaylarından birini söylediği sözlerden dolayı kibarca stüdyonun dışına çay içmeye davet etti. Damat adayına çok sinirlenen Zuhal Topal bu davranışı ile seyircilerden büyük alkış aldı. Locada oturan damat adayı yeni gelen damat adayına hiç evlenmediği için ' Sıfır kilometre ' dedi. Bu sözlere çok sinirlenen Zuhal Topal, stüdyoda hiç kimse bir biri ile dalga geçemez, buna izin vermem diyerek damat adayını kibarca stüdyo dışına aldı.

Zuhal Topal'ın damat adayını stüdyadan çıkarması ve yaşananları videomuzda izleyebilirsiniz.
Zuhal Topal Hakkında
Sihirli Annem dizisinde "Suzan" adlı karakteri canlandırmıştır. atv'de yayınlanan Selena adlı bir dizide "Fitnat Korkmaz" adında kötü bir müdireyi oynayan Zuhal Topal, bu diziden ayrıldı. Şarkı Söylemek Lazım adlı yarışmada koçu İlhan Şeşen ile yarışmış; halk ve jüri tarafından birinciliği hak etmiştir. Metin Akpınar'ın başrolünde oynadığı Papatyam (dizi) dizisinde bir kaç bölümde Esra Erol rolünde oynamıştır ve büyük beğeni toplamıştı. Esra Erol...
devamı
3 Eylül 2015 Perşembe günü yayınlandı