Yetenek Sizsiniz Türkiye - Yarışmacı Fikri Ayhan Bağcı, Hülya Avşar'ı Şaşkına Çevirdi

Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye Antalya Alanya'dan katılan Fikri Ayhan Bağcı sprey boyalarla yaptığı resim ile Hülya Avşar'ı şaşkına çevirdi. Alanya'da profosyonel dövmecilik yaptığını söyleyen Bağcı Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye jüri üyesi Hülya Avşar ve Acun Ilıcalı'dan evet alarak bir üst tura yükseldi.
Hülya Avşar Kahkaha Yetenek Sizsiniz Türkiye Joker 


Star TV ekranlarında yayınlan Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasınına Antalya Alanya'dan katılan Fikri Ayhan Bağcı sergilediği performansı ile Hülya Avşar'ı şaşkına çevirdi. Bağcı jüri üyesi Hülya Avşar ve Acun Ilıcalı'dan evet alarak bir üst tura yükselmeyi başardı.

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Yarışmacı Dünyaya Meydan Okudu! (İZLE)

'Yetenek Sizsiniz Türkiye ' yine birbirinden renkli yarışmacıların performansları ile geceye renk kattı.

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmacılarından Hasan Aksu öyle bir soru sordu ki cevabının üç sene de bile çözülemeyeceğini iddia etti.

Aralarında öyle bir yarışmacı vardı ki dünyaya meydan okudu. 100 tane kare bulunan şablona 100 tane farklı sayı yazılarak (irrasyonel,rasyonel veya köklü sayı olabilir) hangi satır ve sütundan toplarsanız kök 2 yapar sorusunu Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında soran Hasan Aksu bu soruyu kendisinin çözdüğünü fakat bir başkasının çözemeyeceğini iddia etti..

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Kahkaha Tufanı
(İZLE)


Yetenek Sizsiniz Türkiye'de dün akşam kahkaha tufanı yaşandı. Abdullah Kocaoğlu (Joker Abdül) yaptığı taklit ve komedi gösterisi ile salonu kırdı geçirdi. Abdullah Kocaoğlu Yetenek Sizsiniz Türkiye'de sergilediği performansı ile üç evet alamyı başardı.

Star TV ekranlarında yayınlan Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasınıın dün geceki bölümüne Abdullah Kocaoğlu damgasını vurdu. Kocaoğlu sergilediği performansı ile izleyenlere keyif dolu anlar yaşattı. Kocaoğlu jüriden üç evet alarak bir üst tura yükselmeyi başardı.

Yetenek Sizsiniz Türkiye Hakkında
Yetenek Sizsiniz Türkiye, 10 Ekim 2009'da Show TV'de yayınlanmaya başlayan Acun Medya tarafından yapılan yetenek yarışması. 2012'de Acun Medya olarak Show TV ile yollarını ayırma kararı alan Acun Ilıcalı, diğer iki yapımıyla birlikte Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin de Star TV'ye geçtiğini duyurdu. 13 Eylül 2014 tarihinden itibaren Acun Ilıcalı'nın kendisine ait olan kanalı Tv8'de yayın hayatına devam etmektedir....
devamı
25 Kasım 2012 Pazar günü yayınlandı